Iz Krškega pred tekmo z Olimpijo: "Premagamo lahko vsakogar"

Iz Krškega pred tekmo z Olimpijo: "Premagamo lahko vsakogar" Foto: arhiv ePosavje

Nogometaši članske ekipe Nogometnega kluba Krško bodo v nedeljo popoldne, v zadnji tekmi 8. kroga 1. slovenske nogometne lige, na Stadionu Matija Gubec gostili ljubljansko Olimpijo. Tekma prve in tretje ekipe na lestvici se bo začela ob 16. uri in 50 minut.

"Premagamo lahko vsakogar"

"Sredina tekma proti Krki ni šla po naših načrtih"

"Pokalna tekma v sredo se žal ni odvila po naših načrtih. Želeli smo si zmage vendar na žalost to tekmo nismo bili pravi. Enostavno nam ni steklo, nasprotnik pa je izkoristil vse naše napake. Žal nam je, da se nismo uvrstili v četrtfinale," je krški kapetan Marko Krajcer uvodoma strnil sredino pokalno gostovanje v Novem mestu in izpad po 120 minutah igre, ko so Krčani prejeli zadetek v praktično zadnjem napadu na tekmi.

Blagajna na stadionu se v nedeljo odpre ob 15.45, vstopnice so na voljo tudi v predprodaji, tako kot običajno na Petrolu, OMV, Kompas in na spletni strani Mojekarte.si.

V nedeljo nas čaka nova težka preizkušnja

"To tekmo je seveda potrebno čimprej pozabiti, kajti v nedeljo nas čaka nova tekma, nova težka preizkušnja," je pred nedeljsko tekmo še povedal 32-letnik.

"Verjamem, da bomo proti Olimpiji pokazali pravi obraz"

"Verjamem, da se bomo po sredini tekmi hitro pobrali in proti Olimpiji pokazali pravi obraz. Zavedamo se, da lahko premagamo vsakogar, če pustimo srce na igrišču. To bomo tudi storili in poskušali narediti vse, da zmaga ostane doma. Upam, da nam bodo pri tem pomagali tudi navijači v velikem številu," dodaja Krajcer.

NK Krško : NK Olimpija
nedelja, 16:50
Stadion Matija Gubec

(eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico