Kaj sta po tekmi Krško : Olimpija povedala trenerja?

Kaj sta po tekmi Krško : Olimpija povedala trenerja? Foto: ePosavje.com

Kaj sta po tekmi 8. kroga 1. slovenske nogometne lige v Krškem za Kanal A povedala trenerja obeh ekip, domači Stipe Balajić in gostujoči Igor Biščan?

Kaj sta povedala trenerja? (vir: Kanal A)

Še enkrat čestitam svojim fantom. Zgodila se je kvaliteta Olimpije. Tekmo hočemo obrniti z dvema mladincema, oni tekmo obrnejo z Vombergarjem, Brkičem, Oduwo. Nekaj je bilo tehničnih napak, še posebej pri tretjem golu gostov. Ta tretji zadetek je prelomil srečanje. Žogo smo dvakrat, trikrat odbijali z glavo, da bi potem padel ta prelomni zadetek. Fantom nimam kaj očitati, dali so vse od sebe. V prvem polčasu so se še preveč zagnali v želji. Med polčasom smo se dogovorili, da pazimo na prvih 7-8 minut. Prišli smo malo v strahu, zgodile so se nam napake in ta tretji zadetek, ki je praktično zaključil srečanje.

 

Stipe Balajić, trener NK Krško, po tekmi z Olimpijo


V prvem polčasu sploh nismo bili prava ekipa. Preveč enostavno smo izgubljali žoge, prepočani smo bili v podajah, preveč sproščeni na drugi žogi. Veliko stvari ni bilo takšnih, kot smo si želeli. A je na koncu izgledalo, kakor mora in mislim, da smo zasluženo zmagali. Rezultati so dobri, igra je dobra in najpomembnejša, to bo prineslo točke. Fante redko pohvalim, a tokrat jih moram, pokazali so karakter.

 

Igor Biščan, trener NK Olimpija, po tekmi s Krškim

(eP)

PREBERI TUDI: NK Krško : NK Olimpija 2:4 (2:1) Na Gubcu šest zadetkov (FOTO)


Poglejte tudi

Pridružite se nam na Facebooku

Pošljite novico