Krški prvoligaš z novim predsednikom in upravnim odborom

Krški prvoligaš z novim predsednikom in upravnim odborom Foto: arhiv ePosavje

Kot so sporočili prek spletne strani Nogometnega kluba, imajo v krškem prvoligašu novega predsednika in nov upravni odbor.

Nov predsednik krškega prvoligaša

"Postati stalen član zgornjega doma 1. slovenske nogometne lige"

Na zboru članov Nogometnega kluba Krško je vlogo novega predsednika prevzel Zoran Omerzu, dosedanji član upravnega odbora krškega kluba. "Novo vodstvo kluba se je zavezalo, da bo naredilo vse, da se NK Krško utrdi na slovenskem nogometnem zemljevidu ter naredi še korak naprej. Z dvigovanjem kakovosti dela, tako v nogometni šoli, kakor tudi v članskem moštvu, imamo za cilj postati stalen član zgornjega doma 1. slovenske nogometne lige," so sporočili prek klubske spletne strani.

"Naredili bomo vse, da bodo tribune polne in ga bodo gledalci še naprej 12. igralec naše ekipe"

Kot še dodajajo, se bodo "zavzemali za izboljšanje infrastrukture celotnega stadionskega kompleksa Matije Gubca, s čimer bomo lahko vsem našim selekcijam, od naših najmlajših članov pa vse do članske ekipe, omogočili boljše pogoje za nadaljnji razvoj. V lastni nogometni šoli, ki sodi med najboljše nogometne šole v Sloveniji (kar še ne moremo reči za pogoje, v katerih deluje) imamo veliko nadarjenih nogometašev." Kakor še pišejo, "želimo v letih, ki so pred nami, vse večjemu številu le-teh omogočiti, da zaigrajo v članski ekipi – v 1. slovenski nogometni ligi. Nogomet se navsezadnje igra zaradi gledalcev, naših zvestih navijačev, zato bomo naredili vse, da bodo tribune polne in bodo še naprej 12. igralec naše ekipe. Boštjanu Blažinčiču pa se zahvaljujemo za dobro opravljeno delo v klubu in mu želimo veliko uspehov tudi v prihodnje."

Nov upravni odbor

Na zboru članov so izvolili tudi člane upravnega odbora, ki ga po novem sestavljajo Vlado Bezjak, Davor Dimič, Vlado Grahovac, Karl Kerin, Tomaž Kreutz, Zoran Omerzu, Jože Slivšek, Andrej Stanič, Dejan Stanič, Mirko Sternad in Rok Zorko.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico