Za Maticem Sotlerjem je izjemna teniška sezona

Za Maticem Sotlerjem je izjemna teniška sezona Foto: Teniški klub Krško

Za Maticem Sotlerjem (TK Krško) je rezultatsko zelo uspešno poletje. V mlajših kategorijah je vedno svoj najboljši tenis igral v poletnem delu sezone. Ta trend je potrdil tudi letos, ko je za njim najuspešnejša teniška sezona doslej.

V njej je dosegel svoj prvo turnirsko zmago na TZS tekmovanjih! Po štirih finalih na odprtih prvenstvih TZS v kategoriji: do 14 let, do 16 let in dva krat med člani, nazadnje v Slovenskih Konjicah letos maja, ko je bil za las prekratek, mu je v petem poskusu le uspelo.

Vztrajnost in ljubezen do igre ter želja po nenehnem napredovanju, ga je pripeljala kar do dvojne krone in sicer na najlepši možen način v domačem Krškem, kjer je julija na OP Krškega, pred domačimi navijači, osvojil naslov tako med posamezniki, kakor tudi med dvojicami. Uspeh je avgusta dopolnil še z zmago med dvojicami na OP v Mojstrani. Septembra pa je kot nepogrešljivi član s svojimi nepopustljivimi predstavami, prispeval svoj doprinos k osvojitvi 3. - 4. mesta ekipe TK Krško v 1. slovenski teniški moški ligi (1. STML TZS).

Matic, iskrene čestitke na izjemni sezoni ter končnem 6. mestu med posamezniki na državni teniški lestvici TZS v kategoriji člani!

Teniški klub Krško


Poglejte tudi

Pošljite novico