Krški rokometaši v Trbovljah do visoke zmage - 35:23 (15:10)

Krški rokometaši v Trbovljah do visoke zmage - 35:23 (15:10) Foto: Simon Krulec / arhiv ePosavje

Krški rokometaši so bili v Trbovljah prepričljivo boljši od domačih rokometašev ter prepričljivo zmagali z izidom 35:23 (15:10).

 Tokratna igra je bila od vseh akterjev na igrišču na dovolj visokem nivoju, da so zasluženo slavili po koncu tekme. Priložnost za igro so dobili tokrat prav vsi fantje, kar je ključno za napredek mladeničev.

Prvi del prvega polčasa smo v Trbovljah spremljali izenačeno tekmo, ki je vse do rezultata 7:7 tekla gol za gol. Vdrugem delu prvega polčasa so Krčani počasi a vztrajno prehajali v prednost v igri, kar se je poznalo tudi s prednostjo na semaforju, na polčas pa odšli s petimi zadetki prednosti pri rezultatu 10:15.

V drugem polčasu so Krčani tudi vnaprej vršili pritisk na ekipo Rudarja in tekmo brez pretresov pripeljali do konca v željenem redu ter slavili z desetimi zadetki prednosti, pri 23:35.

Krčani v sredo, 6. decembra, odhajajo na gostovanje k ekipi Dola iz Hrastnika, kjer bodo odigrali 1/16 finala Pokala Slovenije, v soboto, 9. decembra, pa se bodo z isto ekipo pomerili še v ligi, a tokrat v domači dvorani. 

Nastopili so:
Dular 1, Škalički, Hajduk, Mastnak, Pacek 1, Bogolin, Glogovšek 1, Vovk 5, Glaser 6, Sobotič 2, Romih 6, Kastelic 8, Denič 4, Kozole, Novak in Zorič 1.

RK Krško


Poglejte tudi

Pošljite novico