Sevničani tudi letos na Barada kampu na Rogli (FOTO)

Sevničani tudi letos na Barada kampu na Rogli (FOTO) Foto: KBV Sevnica

Minuli vikend je na Rogli ponovno potekal eden največjih mednarodnih kampov borilnih veščin v tem delu Evrope. Odličen tekmovalec, vrhunski športnik, danes trener, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije in izvrsten organizator ter promotor borilnih veščin Tomaž Barada je na tradicionalni kamp privabil več kot 300 ljubiteljev »trdih« borilnih veščin iz Slovenije in sosednjih držav.

Tomažu, ki je vodil treninge kickboxinga, mu je pomagal še svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Treninge Taekwondoja sta usklajevala Stepfen Tapillatu iz Nizozemske in Edi Višković iz Hrvaške, mešane borilne veščine MMA pa so bile zaupane neustrašnemu »cage fighterju« Zelgu Galešiću iz Hrvaške.

Omenjenega kampa so se udeležili tudi trenerji Kluba borilnih veščin Sevnica Denis Orač, Žiga Žveglič in Blaž Pečnik ter člana Damjan Krajnc in Urh Oset. Udeleženci so se seznanili z novimi pristopi in metodami dela v različnih borilnih športih kot so Taekwondo, kickboxing, boks, MMA (Mixed Martial Arts – cage fight) in Krav Maga.

Treningi so bili zelo intenzivni in naporni, športniki in trenerji pa so različne borilne veščine vadili pod budnim očesom vrhunskih šampionov.

Klub borilnih veščin Sevnica

FOTOGRAFIJE (4)


Poglejte tudi

Pošljite novico