Kaj sta po tekmi v Velenju povedala trenerja obeh ekip?

Kaj sta po tekmi v Velenju povedala trenerja obeh ekip? Foto: ePosavje.com

In kaj sta po delitvi točk v Velenju povedala trenerja obeh ekip? Krški strateg Alen Šćulac je s prikazanim zadovoljen, domači trener Pušnik se je gledalcem opravičil za predstavo v prvem polčasu.

Kaj sta po tekmi v Velenju povedala trenerja obeh ekip?

Zelo vesel sem te točke, sploh s takšno igro, kot smo jo pokazali v prvem polčasu. V drugem polčasu smo odigrali vsaj malo bolje, še zdaleč pa od tistega, kar so fantje sposobni. Res se nam pozna ozek igralski kader, ta Evropa, nekateri igralci so utrujeni, drugi z glavami na nepravem. Ob tem iskreno opravičilo gledalcem in upam, da nas ob takšni predstavi v prvem polčasu ne bodo zapustili. V drugem polčasu je bilo več želje, tudi Krčani so imeli lepe priložnosti, tako da na koncu je neodločen rezultat kar zaslužen. Veliko moramo še postoriti, v sredini iščemo še dva igralca in potem bo prišla tudi konkurenca.

 

Marjan Pušnik, trener NK Rudar Velenje, po tekmi s Krčani


NK Rudar Velenje : NK Krško 1:1 (0:1) Lahko bi vzeli 3 točke (FOTO)


S prikazanim sem lahko zadovoljen, ustvarili smo si priložnost za priložnostjo in mislim, da smo danes izgubili dve točki. Po takšni sparini in takšnimi pogoji so fantje odgarali in odtekli tekmo nad mojimi pričakovanji in jim lahko le čestitam. Takšne priložnosti se ne smejo zgrešiti in ponavadi te takšne tekme kaznujejo in ne osvojiš niti točke. Mislim, da smo danes bili na igrišču boljši nasprotnik, priigrali in prigarali smo si veliko več priložnosti kot domačini. Domači so zadeli iz praktično edinega strela na gol v drugem polčasu, mi pa danes v končnici nismo bili prisebni in kvalitetni. Mislim, da bo ta ekipa pravo luč pokazala v drugi polovici tega meseca. Tako kot proti Olimpiji so fantje pokazali pravo igro in žal smo bili neučinkoviti in zato se v Krško vračamo samo s točko.

 

Alen Šćulac, trener NK Krško, po tekmi v Velenju

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico