Krčani pred tekmo z MB: Zmagali v Brežicah, Volaš je novi Gubec

Krčani pred tekmo z MB: Zmagali v Brežicah, Volaš je novi Gubec Grafika: ePosavje

Krške nogometaše po reprezentančnem premoru v soboto od 20. ure in 15 minut naprej čaka nova prvoligaška preizkušnja, ko v Krško prihajajo nogometaši Maribora. Kaj pred tekmo z vodilno ekipo na lestvici pravijo v Krškem? Več v nadaljevanju:

V pripravah na Mariboru zmaga v Brežicah

Krčani so v pripravah na sobotno tekmo v torek v Brežicah odigrali pripravljalno z domačini in zmagali z rezultatom 0:1, edini zadetek je dosegel Ante Vukušić, ki je te dni na treningih s krško ekipo.

Dalibor Volaš je novi Gubec

V Krškem so pozdravili še enega novinca, ekipi Alena Šćulca se je pridružil napadalec Dalibor Volaš. Volaš je v prvoligaški druščini igral za Koper, Nafto, Celje in Maribor, s 86 zadetki v 213 prvoligaških tekmah je trenutno na 11. mestu lestvice najboljših strelcev 1. slovenske nogometne lige. "Veselim se prihoda v Krško, s svojimi izkušnjami in energijo bom skušal tej mladi ekipi pomagati do zmag. Poznam trenerja Šćulca in njegov način dela, kar je bil eden glavnih razlogov za moj prihod v Krško," pravi Primorec, ki je nazadnje igral na Poljskem. 

"Potrudil se bom, da bom zabijal gole tudi v Krškem"

"Maksimalno se bom potrudil, da zabijam gole tudi v Krškem, osebno bi mi veliko pomenila uvrstitev med deset najuspešnejših strelcev v zgodovini 1. slovenske nogometne lige," dodaja 31-letnik. In kako gleda na tekmo z Mariborom, kjer je pustil močan vtis? "Maribor je nesporni favorit tekme, a je na Gubcu z veliko podporo domačih navijačev vse mogoče."

NK Krško : NK Maribor
sobota, 15. september, 20:15

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico