Ne zamudite super športne sobote v Krškem (18:00, 20:15)

Ne zamudite super športne sobote v Krškem (18:00, 20:15) Grafika: ePosavje

Ljubitelji krškega športa bodo v soboto prišli na svoj račun. Rokometaši bodo v domači dvorani odprli novo sezono v 1.B slovenski rokometni ligi, nogometaši po reprezentančnem premoru na Gubcu pričakujejo Mariborčane.

Super športna sobota v Krškem

Rokomet ob 18.00

Krški rokometaši letos odkrito napadajo prvoligaško druščino. "Krčani so v tej sezoni naredili velik korak pri krepitvi moštva in sicer z igralci, ki so že tako ali tako del svojih rokometnih korakov naredili v šoli Rokometnega kluba Krško," so sporočili iz Rokometnega kluba (RK) Krško. Utrip iz krške garderobe pred prvo tekmo bomo objavili v nadaljevanju dneva, še do 18. ure pa lahko sodelujete v nagradni igri, ki jo skupaj z RK Krško pripravljamo na naši Facebook strani ePosavje.com

RK Krško : RK LL Grosist Slovan
1. krog 1.B SRL, 18:00, Dvorana ŠC Krško-Sevnica
VSTOP PROST (!!!)

RK Krško in ePosavje.com z nagradno igro v novo sezono

Nogomet ob 20.15

Dobri ure uri pozneje pa bo na Stadionu Matija Gubec, na drugi strani Ceste krških žrtev, srečanje 8. kroga v 1. slovenski nogometni ligi. Po reprezentančnem premoru v Krško prihajajo Mariborčani, trenutno vodilna ekipa na prvoligaški lestvici, njihovih dosežkov pa ni potrebno posebej predstavljati. Srečanje se bo začelo bo 20. uri in 15 minut, glede na zanimivost tekme in večjo udeležbo navijačev pa predlagamo, da ste na stadionu nekaj minut pred kot običajno. 

NK Krško : NK Maribor
8. krog 1. SNL, 20:15, Gubec

(bš, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico