Aluminij : Krško 0:0 (0:0) V polfinale so napredovali Kidričani

Aluminij : Krško 0:0 (0:0) V polfinale so napredovali Kidričani Foto: ePosavje.com

V Kidričevem se je začelo povratno srečanje četrtfinala Pokala Slovenije med Kidričani in Krčani. Prva tekma v Krškem se je končala z rezultatom 2:2 (1:0). V nadaljevanju lahko spremljate srečanje v videoprenosu s Štajerske.

  TEKMA V KIDRIČEVEM (video: NZS)


Pred tekmo z Aluminijem: "Z zmago se je vrnila samozavest"

NK Aluminij : NK Krško
0:0 (0:0)

Semafor:

  • 0' - 0:0
  • 45' - 0:0

SKUPNI REZULTAT: 2:2, v tem primeru napreduje Aluminij

NK Krško:
Frelih, Kulinitš, Ejup, Brekalo, Štefulj, Da Silva, Kovačič (od 46. Ogrinec), Perič (od 73. Mandić, Volarič, Ristovski (od  75. Vukušić), Vekić.

Krčani v prvem polčasu več pri žogi, Frelih brez pravega dela

Prvi polčas v Kidričevem se je končal brez zadetkov, na semaforju je ostalo začetnih 0:0. V prvem delu so imeli več od igre Krčani, domačini pa so bili uspešni v branjenju boljšega izhodišča s tekme v Krškem. Zeleni so imeli v prvem polčasu nekaj lepih priložnosti, dva prosta strela z "njegove" oddaljenosti je imel Da Silva, prvi poizkus je domači vratar Kovačič stežka ubranil, v drugem poizkusu je strel zletel čez vrata. S podobnih razdalj je imel dve priložnosti s prostega strela tudi Ejup, njegov drugi poizkus je bil še najbližje domačim vratom. Po prvem polčasu v Kidričevem - 0:0.

V drugem polčasu brez zadetkov

Tudi v drugem polčasu gledalci niso videli zadetkov, Krčani so sicer imeli nekaj priložnosti, a zadetka v domači mreži ni bilo in tako so se napredovanja v polfinale veselili Kidričani.

Kako naprej?

Krčane v nedeljo, že ob 11. ur in 45 minut, v 15. krogu 1. slovenske nogometne lige čaka gostovanje v Kranju, nato pa bodo v nedeljo, 11. novembra, ob 18. uri na Gubcu gostili prav tokratnega gostitelja, nogometaše Aluminija.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico