Discplinski sodnik je vzel kalkulator, Krčani ob 550 evrov

Discplinski sodnik je vzel kalkulator, Krčani ob 550 evrov Foto: arhiv ePosavje

Po 15. krogu 1. slovenske nogometne lige, ko so krški nogometaši v sodnikovem podaljšku izgubili na tekmi v Kranju, je svoje zdaj povedal še disciplinski sodnik.

550 evrov

Zaradi petih rumenih kartonov bodo tako Krčani plačali 300 evrov, zaradi žaljivega vzlikanja navijačev in predkaznovanosti pa bodo navkljub pisni izjavi kluba prispevali še 250 evrov.

Plačala bo tudi Olimpija

Okroglih 2.300 evrov pa bo v blagajno Nogometne zveze plačala ljubljanska Olimpija, kot pravijo v obrazložitvi zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, ko je disciplinski sodnik opazil metanje predmetov na igrišče in v smeri sodnika ter slišal žaljivo skandiranje sodniku.

V nedeljo bo veliko v igri

Krčane do konca jesenskega dela čakajo še štiri tekme, že v nedeljo ob 18. uri bodo v zadnji tekmi 16. kroga gostili nogometaše Aluminija. Po vzponih in padcih bo imela nedeljska tekma toliko večjo vlogo, saj do konca jesenskega dela krške nogometaše čakajo še tekme z Mariborom v gosteh, doma proti Novi Gorici in za zaključek jeseni še gostovanje pri Gregorju Sikošku in Tončiju Mujanu v Domžalah.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico