Dušan Vodlan bo kot plesni sodnik sodeloval na EP v Moskvi

Dušan Vodlan bo kot plesni sodnik sodeloval na EP v Moskvi Foto: Plesni klub Lukec

Na naslov Plesnega kluba Lukec Krško je prispelo novo vabilo in še eno priznanje za naš klub kot tudi za našega športnega direktorja in mednarodnega plesnega sodnika Dušana Vodlana.

Dušan bo namreč v času od 15. do 17. marca 2019 v Moskvi, kot edini predstavnik Slovenije del sodniške ekipe na uradnem Evropskem prvenstvu v standardnih in latinskoameriški plesih in argentinskem tangu ter Svetovnem pokalu v jazz dance-u, contemporary baletu in artistic acrobatic dance showu.

"V letošnjem letu sem sodil kar na nekaj plesnih festivalov in drugih tekmovanj doma in v tujini, je pa bilo uradno Svetovno prvenstvo v Standardnih in Latinskoameriških plesih na Češkem posebno lep dogodek. Za še lepši zaključek leta pa je vabilo na uradno Evropsko prvenstvo in Svetovni pokal, ki bo potekalo v hotelu Korston v Moskvi. To je dokaz da sem do sedaj uspešno opravil svoje poslanstvo kot mednarodni plesni sodnik. Veseli me da bom marca ponovno v elitni družbi tekmovalcev in sodnikov iz vse Evrope ter velike WADF družine. Ples je svoboda, svoboda je ples," dodaja Vodlan.

(Plesni klub Lukec Krško, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico