Na atletskem mitingu v Brežicah tekmovalo več kot 90 atletov

Na atletskem mitingu v Brežicah tekmovalo več kot 90 atletov Foto: Atletski klub Brežice

21. decembra je potekal že šesti tradicionalni božični miting v atletski dvorani (balon) Brežice. Udeležilo se je preko 90 atletov in atletinj iz domačih klubov in tudi iz sosednje Hrvaške. Najboljši rezultat tekmovanja je dosegel komajda 14-letni Sandro Jeršin Tomassini v skoku v višino, ki je preskočil 196 cm.

Med nastopajočimi je v skoku s palico tekmoval tudi 68 letni Mirko Bizjak (MASS), ki je bil najstarejši udeleženec mitinga in s preskočeno višino 221 cm osvojil 11. mesto med moško konkurenco, najmlajši tekmovalec mitinga pa je bil Leon Vahčič star komajda 8 let in je prav tako s palico preskočil 146 cm kar je neuradni rekord do 10 let!

Iz našega kluba sta se iz Amerike na počitnice vrnili domov Lara Omerzu in Nastja Modic. Lara je zmagala v skoku v višino (171 cm) prav tako pa je Nastja zmagala v skoku s palico z lepo višino 386 cm! Pri moških v skoku s palico je zmagal Ambrož Tičar (446 cm) in v skoku v daljino pri dekletih Dea Fackovič Volčanjk (565 cm), pri moških je zmagal Peter Gričar Vintar (597 cm). Atletski klub Brežice želi vsem športnikom srečno, zdravo in uspešno novo leto 2019.

Atletski klub brežice


Poglejte tudi

Pošljite novico