"28. februarja prekinemo sodelovanje z ND Posavje Krško"

"28. februarja prekinemo sodelovanje z ND Posavje Krško" Foto: arhiv ePosavje

V petek je potekala seja upravnega odbora Nogometnega kluba Krško, na kateri so sprejeli nekaj točk. In točk, ki bodo odmevale še v naslednjih dneh. Pa poglejmo več v nadaljevanje novice.

25. februarja izredni zbor članov

Kot pravijo v sporočilu, "je upravni odbor Nogometnega kluba Krško je na današnji seji sprejel sklep, s katerim sklicuje izredni zbor članov, in sicer 25. februarja 2019 ob 18. uri, v mali dvorani kulturnega doma Krško. Na izrednem zboru članov bo predlagan sprejem novega Statuta kluba, Disciplinskega pravilnika in Poslovnika o delu zbora članov."

"28. februarja se prekine sodelovanje z ND Posavje Krško"

"Člani upravnega odbora so na današnji seji sprejeli tudi sklep, da se 28. februarja 2019 prekine sodelovanje z ND Posavje Krško, zaradi blatenja ugleda Nogometnega kluba Krško, širjenja neresnic in ker upravni odbor, širša javnost ter sponzorji vidijo klub kot celoto, v kateri je nogometna šola del Nogometnega kluba Krško," dodajajo v drugi točki izjave.

Trenerjem bodo ponudili možnost nadaljnega sodelovanja

In kot pravijo v zaključku izjave za javnost, "bo Nogometni klub Krško vsem trenerjem ponudil možnost nadaljnjega sodelovanja v mladinskem pogonu in podpis pogodbe z Nogometnim Klubom Krško. Delo z otroci v nogometni šoli bo potekalo nemoteno in še naprej na visoki ravni."

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico