Ekipa male odbojke OD Brestanica do novih točk

Ekipa male odbojke OD Brestanica do novih točk Foto: OD Brestanica

V soboto, 1.februarja, je v Leskovcu pri Krškem potekal 5. krog državnega prvenstva male odbojke v Notranjsko-kamniško-dolenjski regiji. Na turnirju so se zbrale štiri ekipe: domačinke POK Krško, ŽOK Domžale, Calcit Volley iz Kamnika in naše Kostak Elmont.

Pestro odbojkarsko dopoldne je potekalo na dveh igriščih, ker se je ekipa OD Brestanice najprej pomerila z ekipo ŽOK Domžale. V prvem setu, kjer igrajo deklice sedmih razredov je ekipa iz Brestanice povedla z 25:15, drugi set je igrala mlajša ekipa, ki jo sestavljajo petošolke in set je pripadal ekipi iz Domžal z 25:6. Zadnji tretji set so ponovno z odločno igro dobile igralke Kostak Elmonta in si priborile novo zmago z 2:1 v setih. Drugo tekmo na turnirju so deklice igrale proti ekipi iz Kamnika, kjer so se starejše deklice borile a na koncu je malo zmanjkalo in nekaj napak v končnici seta je stal dobrega rezultata in tako je set pripadal ekipi Calcit Volley z 25:17. Drugi set so Kamničanke poservirale naše mlade odbojkarice, ki jim sprejem dela velik izziv a kljub temu so se uspešno borile proti večjim in starejšim in sestavile kar nekaj lepih točk. Igralke iz Kamnika so tako zmagale z 2:0.

Z zmago in porazom na turnirju so se tako deklice veselile novih osvojenih točk in že komaj čakajo na naslednji turnir, ki bo tudi zadnji v rednem delu tekmovanja, ko se bodo deklice v soboto 9. februarja 2019, v Grosupljem, pomerile z domačo prvouvrščeno ekipo Grosuplja in ekipo Calcit Volley II iz Kamnika.

OD Brestanica


Poglejte tudi

Pošljite novico