Zmagovalna nedelja za kadetinje OD Brestanica (FOTO)

Zmagovalna nedelja za kadetinje OD Brestanica (FOTO) Foto: OD Brestanica

Po novoletnem premoru so se začela še kadetska tekmovanja. Ekipa Kostak Elmonta se je po prvem delu tekmovanja, ki se je zaključil decembra uvrstila v B ligo, kjer se bo v drugem delu borila z ekipami ŽOK Novo mesto, POK Krško in ŽOK Kočevje.

Prvi turnir je potekal v nedeljo, 3. februarja v Krškem, kjer je prva tekma potekala med domačo ekipo POK Krško in ekipo Kostak Elmont iz Brestanice. Prvi set je potekal dokaj izenačeno a so si igralke OD Brestanica privoščile preveč lastnih napak. Proti koncu seta so se deklice OD Brestanica prebudile in pri set točki za Krško vzele igro v svoje roke in naredilo nekaj požrtvovalnih točk a bilo je pozno in tako je set pripadal ekipi POK Krško 25:20.

Drugi set so igralke Kostak Elmonta začele tako kot so končale prvi set, odločno in povezano ter držale set do konca v svojih rokah in si v ključnih trenutkih priborile podaljšani set z 26:24.

Tretji set igralke Kostak Elmonta držale svoj tempo in z dobro igro ob menjavi strani rezultatsko pobegnile ekipi iz Krškega z 15:10 in si tako priborile prvo zmago z 2:1 v kadetski kategoriji, kjer igrajo kot mlajše. Navdušenje, da so predvsem sebi pokazale, da zmorejo če stopijo skupaj je trajalo še v začetek druge tekme proti ekipi iz Kočevja. Prvi set so igralke OD Brestanica dobile z 25:13, drugega pa z 25:21 ter končnih 2:0 v setih.

Na turnirju so tako možnost igranja dobile vse tekmovalke kadetske ekipe in se skupaj veselile prvih dveh zmag v kadetski kategoriji.

OD Brestanica


Poglejte tudi

Pošljite novico