Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
31.08.2019
20:07
Foto: ePosavje.com
V 6. krogu 2. slovenske nogometne lige znova ni bilo točk za posavske nogometaše. Brežičani so že v petek pri Dravi dobili pet zadetkov, v Krškem je v soboto padel le eden - pa še to evrogol!

NK Krško : NK Brda
0:1 (0:1)

Semafor:

  • 0:1 - 33. min - Jalinous (NK Brda)

NK Krško:
Zalokar, Eckert, Sokler, Puškarić (od 46. Marcijuš), Karamarković (od 66. Regvar), Dadić, Florjanc, Kendeš, Srpak (od 73. Mlinar),  Zakrajšek, Žabec.

NK Brda:
Pintol, Celcer, Frelih, Bužinel (od 70. Perše), Jazbar, Dar. Jalinous, Golob, Marinič (od 22. Humar), Curk, Musić (od 56. Jogan), Daw. Jalinous.

Gostje do zmage z evrogolom

Tekma 6. kroga 2. slovenske nogometne lige v Krškem bo ostala v zabeležkah po treh stvareh. V domačem klubu so na novo pot pospremili dosedanjega skrbnika nogometne zeleznice Gašota, videli smo en zadetek - pa še to takšnega, ki bi ga brez težav pripisali tudi Messiju, krški nogometaši pa so zabeležili drugi zaporedni poraz.

Darius Daniel Jalinous zadel evrogol

V prvem polčasu so imeli več od igre gostje, po napaki domače obrambe in v nadaljevanju napada zadeli desno vratnico domačih vrat, v vodstvo pa prišli v 33. minuti, ko na desnem delu igrišča nihče ni pokazal prav veliko volje pri pokrivanju Jalinousa. Z roba kazenskega strela je mladenič z levico kresnil po žogi in z izjemnim strelom v desni zgornji kot Zalokarjevih vrat goste popeljal v vodstvo.

Brežičani na Ptuju "slišali" petardo

Že v petkovem prvem srečanju kroga so brežiški nogometaši gostovali na Ptuju in izgubili z rezultatom 5:1 (3:1), edini zadetek za Brežičane je v 33. minuti dosegel Felja.

Kako naprej?

V 7. krogu prvenstva Krčani gostujejo v Ajdovščini pri ekipi Gorice, Brežičani na domačem igrišču gostijo ekipo Roltek dob. Srečanje v Ajdovščini se bo v soboto začelo ob 16. uri, v Brežicah pa ob 16.30.

(bš)

nogomet
nk krško
nogometni klub brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja