Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
22.01.2020
20:05
Blaž Janc za RTVSLO pred polfinalom s Hrvaško
Grafika: RTV Slovenija
Blaž Janc pred polfinalno tekmo evropskega prvenstva v rokometu pravi: "Mi bomo šli definitivno na glavo." In kaj vse je ekipi RTV Slovenija še povedal profesor z Loga?

Blaž Janc pred polfinalom: "Mi bomo šli definitivno na glavo"

"Nekateri igralci smo se proti Norveški malce spočili"

In kaj je po tekmi z Norveško, ki jo je večinoma presedel na klopi povedal Blaž Janc, prvo levo krilo slovenske reprezentance? "Že pred tekmo smo oboji vedeli, da imamo vstopnici za polfinale. Nekateri igralci smo se malce spočili, ampak vseeno smo iz te tekme poizkusili potegniti največ. Mogoče se še srečamo na tem prvenstvu in imamo o njih nekatere podatke," je ob tem za RTV Slovenija povedal 23-letnik z Loga.

"Ne vem, kdaj sem bil nazadnje tako živčen"

"Mislim, da smo si polfinale več kot zaslužili"

In kaj je Sevničan povedal o dogajanju pred tekmo z Norveško, ko so v garderobi izvedeli o uvrstitvi na polfinale? "Ne vem, kdaj sem bil nazadnje tako živčen, ko sem gledal tekmo nasprotnih ekip. Takoj po koncu tekme smo se razveselili tega polfinala. Mislim, da smo si polfinale več kot zaslužili, pokazali smo res kakovostne predstave na prvenstvu."

"Hočem, da naredimo nekaj več"

"Mi bomo šli definitivno na glavo"

In kaj pravi pred tekmo s Hrvaško? "Po zmagi proti Portugalski sem povedal, da še nismo rekli zadnje. Zdaj smo prišli v polfinale in hočem, da naredimo nekaj več. Verjamem, da nam bo uspelo," je Janc po koncu tekme povedal za RTV Slovenija.

"Tekmo proti Španiji že komaj čakamo"

Kaj pa napoveduje za polfinale? "Tekmo proti Španiji že komaj čakamo. Upam, da bo tekmo gledalo čimveč Slovencev - vsaj pred ekrani doma. Mi bomo šli definitivno na glavo."

(bš)

sevnica
rokomet

Pridružite se nam