Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
01.07.2019
11:31
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Na zadnjo junijsko soboto se je sedem plavalcev in plavalk Celulozarja udeležilo 18. mednarodnega plavalnega mitinga Veronika 2019 v Kamniku.

Celulozarji na plavalnem mitingu v Kamniku

Ema Menoni najboljša na 100m hrbtno, Ožbe Pfajfar tretji v tej disciplini

KAMNIK Najboljši uvrstitvi sta si priplavala Ema Menoni s prvim mestom na 100m hrbtno, ter Ožbe Pfajfar s tretjim mestom prav tako v disciplini 100m hrbtno.

9 popoldanskih final

Posebnost tega tekmovanja so finala v 50 metrskih disciplinah, v katera se je uvrstilo 8 najhitrejših plavalcev iz predtekmovanja. "Naši plavalci so si priplavali kar 8 finalnih nastopov v svojih kategorijah," so sporočili iz krškega kluba.

Nina Tomše je nastopila v treh finalih

Največ finalnih nastopov si je priplavala Nina Tomše, ki je bila peta na 50m prsno, sedma na 50m delfin ter osma na 50m prosto. Po enkrat pa so v finalih plavali Sara Dobnik (četrto mesto na 50m prsno), Anej Jurčič (četrto mesto na 50m prsno), Svit Lenartič (sedmo mesto na 50m hrbtno), Ema Menoni (peto mesto na 50m hrbtno) in Ožbe Pfajfar (peto mesto na 50m hrbtno). Pohvaliti je potrebno tudi Nejca Kranjca, ki je odplaval več kot odlično, kar so pokazali tudi novi osebni rekordi.

(Plavalni klub Celulozar Krško, eP)

plavalni klub celulozar krško
fotogalerija
krško

Pridružite se nam