Skip to main content
V Posavju 3.8° C Četrtek, 25. 2024
07.10.2019
08:42
Foto: OD Brestanica
V soboto, 5. oktobra, se je za člansko ekipo odbojkaric iz Brestanice začel tekmovalni del sezone 2019/2020.

Dekleta bodo letos nastopala v članski konkurenci, kjer jih čaka 22 krogov ligaškega tekmovanja, v Pokalu Slovenije in v državnem prvenstvu mladink, kadetinj ter male in mini odbojke.

Prve so s tekmami začele članice, ki so se v 1. krogu pomerile z ekipo iz Nove Gorice, Gen-I Volley II. V prvem setu sta do osme točke igrali ekipi izenačeno. Gostje so igrale nepopustljivo in rešile veliko že skoraj izgubljenih žog, hkrati pa so članice Kostak Elmonta potrebovale nekaj točk, da so se uigrale. Za prvo postavo so po letih premora zopet združile moči igralke prejšnjih generacij, ki so nastopale v 2. ligi. Letos bodo ob študijskih in službenih obveznosti igrale Pokal Slovenije in čim več domačih ligaških tekem, tekme v gosteh pa odigrajo mlajše – kadetinje, ki se na domačih tekmah učijo od starejših. In ravno to se je v soboto izkazalo za dobro popotnico v prihajajočo tekmovalno sezono, saj so starejše in mlajše dihale kot eno in rezultat je bil tu, z 3:0 so domačinke gladko dobile prvo tekmo v sezoni z 25: 13, 25:11 in 25:17 v setih. Za ekipo Kostak Elmont so igrale Aleksandra Kožar, Eva Jurečič, Mateja Grilc, Tina Piltaver, Nela Zupan, Manca Dremelj, Lili Čižmek, Lara Gramec, Kaja Fink, Dženana Tursič, Adna Konjič, Belma Tursič Bečkič, Katja Županc, Sara Žižek.

V soboto domača tekma

V soboto, 12. oktobra 2019, v Brestanico prihaja ekipa iz Bleda, potem pa se članice pomerijo še v sredo, 16. oktobra, v Brestanici v Pokalu Slovenije z ekipo ŽOK Triglav Kranj II.

OD Brestanica

krško
odbojka

Pridružite se nam

Poglejte tudi