Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
14.04.2019
20:19
Foto: OD Brestanica
Člansko ekipo Odbojkarskega društva Kostak Elmont so v sezoni 2018/19 sestavljali dve generaciji igralk, starejše in mlajše članice.

Veselijo se vsake zmage v članski kategoriji Starejše so v prejšnjih sezonah sestavljale prvo postavo članske ekipe Odbojkarskega društva Brestanica in so v letošnji sezoni pomagale mlajšim s svojim znanjem in izkušnjami. Dobivale so se na domačih tekmah, kjer vzdržujejo dolgoletno prijateljstvo in s temi tekmami hkrati razbremenile mlajše članice, ki so letos nastopale večina vikendov v kategorijah starejših deklic, kadetinj in ligaških tekmovanjih, nekatere celo še na turnirjih male odbojke. Ravno zaradi teh razlogov v letošnji sezoni še nismo računali na visoke rezultate v ligaškem tekmovanju in zato se toliko bolj veselimo vsake zmage v članski kategoriji.

V Novem mestu 5 nizov Že po zadnji domači tekmi preteklo soboto, ko so članice zmagale v Brestanici, je bilo razpoloženje v ekipi razposajeno in nestrpno smo že čakali na zadnjo tekmo, ko je članska ekipa odšla v petek, 12. aprila, v Novo mesto. Vedeli smo, da ne bo lahko, saj je ekipa Novega mesta vedno neugodna, ki nikoli ne dopušča lahkih tekem in včasih ko že misliš, da bo lahko, se kaj hitro rezultat obrne. In tudi tokrat je bilo tako, saj so se članice za zadnjo piko na i v sezoni borile kar 5 nizov. Ekipa je sicer v goste odšla z nekaj bolnimi in poškodovanimi v prvi postavi, a dekleta so stisnila zobe za zadnjo tekmo sezone in priigrale tako željeno in pomembno zmago, kaj je lepšega kot sezono zaključiti na tak način?!

Zdaj se selijo na mivko Članice so sedaj zaključile s tekmovanji v tej sezoni in nestrpno čaka na toplejše vremenske razmere, ko bodo lahko telovadnico zamenjale za igranje odbojke na mivki, kjer bodo dekleta nadaljevala z igranjem odbojke do septembra.

OD Brestanica

krško
odbojka
občinski svet

Pridružite se nam

Novice iz Posavja