Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
12.06.2019
16:11
Foto: Badminton klub Pišece
Za nami je finale ADA Badminton lige v sezoni 2018/2019. V celotni sezoni je nastopilo več kot 300 tekmovalcev iz 60 klubov oziroma 8 držav.

Badmintonisti v Sarajevu

PIŠECE Velik pečat ligi že četrto sezono zapovrstjo pusti tudi turnir bratstva in enotnosti v organizaciji Badminton kluba Pišece, ki je letos potekal konec meseca januarja. Naslednja sezona se prične 21. septembra v Opatiji, konča pa v Brežicah, kjer bo zaključni turnir sezone. To bo tako za klub iz Pišec in sam kraj velik zalogaj, na kar se v organizacijskemu odboru zavedajo že sedaj. Po besedah direktorja lige Tadej Škofa je končana še ena lepa sezona liga s kar nekaj spremembami in napredki. Tudi za novo sezono je vodstvo lige pripravilo nekaj sprememb, ki bodo osnova za napredovanje lige.

Ilinčić zmagal v Sarajevu

Na finalu lige v Sarajevu v športni dvorani Zetra, kjer so bile leta 1984 ZOI je svoj prvenec doživel David Ilinčić, ki je v kategoriji moški posamezno D osvojil prvo mesto. Enej Janjanin je obstal v četrtfinalu, medtem ko je Gregor Stermecki obstal v skupini. Toni Hotko je skupaj z Matija Hranilovičem BK Muđimurje v kategoriji moške dvojice A osvojil tretje mesto.

Fotogalerija:

Janjanin tretji, Hotko četrti

Na podelitvi za sezono 2018/19 ADA lige pa je Enej Janjanin osvojil skupno tretje mesto, Toni Hotko v kategoriji moje dvojice A pa četrto mesto. Ostalih devet igralcev iz Pišec se je uvrstilo v sredino razpredelnice. Konec sezone v badminton pripada zaključnemu turnirju na otoku Murter, kjer klub iz Pišec skupaj z BK Flex Zagreb organizirajo badminton turnir s piknikom.

Badminton klub Pišece

badminton klub pišece
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja