Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
13.06.2019
07:27
Foto: MRD Dobova
Potem ko so dobovsko klop po letošnji sezoni zaspustili Izidor Hotko, Denis Zavodnik in Domen Novak, ki odhaja k Celjskim vitezem, so se dobovskim fantom pridružila dva novinca.

Kadrovske spremembe v dobovskem prvoligašu

Hotko in Zavodnik končala kariero, Novak v Celje

DOBOVA Izidor Hotko in Denis Zavodnik sta se odločila za zaključek kariere, Domen Novak odhaja k Celjskim vitezem.

Luka Florjančič

Na mestu levega krila bo v prihodnji sezoni zaigral Luka Florjančič. Trebanjec, ki je v pretekli sezoni nosil dres novomeške Krke, pred tem pa 12 let igral v domačem Trimu, bo v prihodnjem letu branil barve Dobove. "Poleg Dobove, so mi tudi v Krki ponudili nadaljnje sodelovanje, vendar so mi v Dobovi ponudili boljše pogoje in predstavili boljši plan. Eden glavnih razlogov za mojo odločitev, da se pridružim dobovski ekipi je bil tudi prihod novega trenerja (Teraša), saj sem ga poznal in delal z njim že prej. Prav tako ob odhodu veliko igralcev, Krka še ni imela ravno sestavjene ekipe zato moja odločitev ni bila tako težka. Čeprav so sami povedali, da za naslednjo sezono nimajo nekih večjih pričakovanj, mislim da jim bo vseeno uspelo sestaviti dobro, konkurenčno ekipo in želim jim vso srečo," je povedal novinec v dobovskem moštvu.

Ivan Budalić

Tikiju pa se bo na golu pridružil Hrvat, Ivan Budalić. Dalamatinec izkušnje na slovenskih tleh že ima, saj je v pretekli sezoni igral pri Ljubljanskem Slovanu. Prvič pa se bo pomeril proti ekipam iz najmočnejše slovenske lige. "Ko sem prišel so me fantje dobro sprejeli, Hrvatov sem poznal že od prej, s Šušnjaro pa sva tudi skupaj že igrala. Menim da ma ekipa velik potencial in dobro kapaciteto igralcev tako, da upam na čim boljši rezultat v prihodnji sezoni," je povedal Budalić. "V pretekli sezoni sem branil pri Slovanu, nato pa se mi je odprla priložnost, da zaigram v Dobovi in najmočnejši slovenski ligi, kar je zame korak dalje in možnost za stopničko višje, saj je to profesionalen klub z večjimi ambicijami," še dodaja novopečeni Dobovčan.

MRD Dobova

dobova
brežice
mrd dobova
rokomet

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja