Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.02.2020
19:30
Dušan Vodlan
Foto: Plesni klub Lukec
Dušan Vodlan, pionir plesne dejavnosti v Krškem in Posavju, se je 13. februarja uradno upokojil. Vodlan bo kljub temu ostal v plesnih vodah.

Kljub upokojitvi ostaja v plesnih vodah

KRŠKO Kot so sporočili iz kluba, bo "kot športni direktor in bo deloval na področju internacionalnega plesnega sodnika v standardnih in latinskoameriških plesih ter modernih tekmovalnih plesih na domačem parketu in drugod po svetu."

"Na začetku plesne poti v Krškem sem bil tako rekoč prepuščen samemu sebi"

Kot pravi Voldan, "bi se rad zahvalil moji ženi Zorki, da mi je v teh letih stala ob strani v dobrem in slabem. Brez njenega razumevanja ne bi bilo vseh teh rezultatov in uspehov. Nato mojima sinovoma Sebastijanu in Luki za navdih v lepih in tudi težkih trenutkih, ki so v naši družbi stalnica. Vesel sem, da smo skupaj zmogli tako velike stvari. Zelo počaščen pa sem zaradi legende slovenskega plesa 92-letnega gospoda Franja Kozarja iz Maribora, ki se je odzval na moje vabilo in smo lahko malo poklepetali o plesu. Še posebej pa sem ponosen na začetek moje plesne poti v Krškem, ko sem bil tako rekoč prepuščen samemu sebi. Redkim tistim, ki so mi pomagali na kakršenkoli način pa se iskreno zahvaljujem, bilo jih je veliko zato jih ne bom imenoval, da ne bi koga izpustil."

"Sanjajte svoje sanje in jih nato tudi uresničite"

Kakor dodaja, "je bilo ogromno srečnih in uspešnih trenutkov ter tudi nekaj razočaranj in nagajanj ter polen, ampak po vsakem padcu sem vstal še močnejši. Vsi moji projekti so zrastli iz mojih sanj in jaz sem živel svoje sanje in tako bo še naprej. Zato bi rad vsakemu želel, da sanjajo svoje sanje in jih tudi naj uresničijo. Veliko projektov in sanj se ne uresničijo predvsem zaradi enega razloga in to je vprašanje, ki si ga vsak postavlja »kaj si bodo drugi mislili«. Živite za sebe in svoje sanje."

(bš)

krško
plesni klub lukec

Pridružite se nam

Novice iz Posavja