Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
20.11.2019
08:20
Krški nogometaši so zadnje domače srečanje v jesenskem delu 2. slovenske nogometne lige v torek zaključili s porazom. Nad rezultatom je bil razumljivo razočaran trener Krčanov Iztok Kapušin.

"V prvem polčasu smo bili enostavno prepočasni"

Iztok Kapušin, trener Krčanov, je po tekmi povedal, da so prvi polčas začeli zelo slabo. "Bili smo enostavno počasni, nasprotniku smo dovolili, da se je razigral in v zvezni vrsti smo stali predaleč ter zamujali v dvoboje," je v prvem odzivu po tekmi povedal Kapušin.

Kapušin: "V nadaljevanju žal nismo bili natančni in dovolj zbrani"

"Žal smo nato iz prekinitve tudi dobili zadetek. V nadaljevanju smo izgledali res veliko boljše. Moram reči, da so fantje pustili srce na igrišču. Izvedba je bila res na nivoju, veliko natančnih podaj, veliko utekanj in veliko zaključenih akcij, a žal nismo bili natačni in dovolj zbrani. Imeli smo res kar nekaj izrazitih priložnosti iz katerih nismo zadeli in žal izgubili," dodaja trener Krčanov.

Zaključek jesenskega dela v Dekanih

Kot pravi, nima fantom kaj očitati, "enostavno se moramo skoncentrirati, imamo dva treninga in preizkušnjo v Dekanih, kjer želimo doseči tri točke."

(bš)

krško
nogomet
nk krško
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja