Brežičani pred nadaljevanjem košarkarske sezone

Brežičani pred nadaljevanjem košarkarske sezone Foto: KK Brežice

Prvi del sezone v 4.SKL je končan. Člani KK Brežice so z izjemo uvodne tekme proti Preboldu, ostale tekme igral v gosteh. S pomlajeno ekipo se iz težavnih gostovanj vračajo z eno zmago in šestimi porazi, kar jih pred drugo polovico prvega dela sezone uvršča na predzadnje mesto v 4.SKL vzhod.

Prvi del sezone v 4.SKL je končan. Naši člani so z izjemo uvodne tekme proti Preboldu, ostale tekme igral v gosteh. S pomlajeno ekipo se iz težavnih gostovanj vračajo z eno zmago in šestimi porazi, kar jih pred drugo polovico prvega dela sezone uvršča na predzadnje mesto v 4.SKL vzhod.

Ekipa se sedaj pripravlja na serijo petih domačih tekem. Prva bo že to soboto 5.1. 2019 ob 18. uri, ko v Športno dvorano Gimnazije Brežice prihaja Petrol Olimpija mladi. Ekipa iz Ljubljane je na prvi tekmi v Stožicah slavila z rezultatom 80:60. Takrat so za Brežičane največ točk dosegli Zevnik in Flajšman po 11 ter Kolar 8. Pri domačih (ki so zadeli kar 13 trojk) pa so največ točk dosegli Cerkvenik 18, Blatnik 17 in Janežič 13. Petrol Olimpija mladi po polovici sezone zaseda drugo mesto z enim porazom.

Doživeli so ga na gostovanju pri vodilni ekipi v Dravogradu. Po tekmi proti Olimpiji se nam obeta nov posavski derbi, saj v Športno dvorano Gimnazije Brežice prihaja ekipa iz Krškega.

Razpored članskih tekem Košarkarskega kluba Brežice do konca prvega dela sezone:

  • 5.1.2019 ob 18.uri Brežice – Petrol Olimpija mladi
  • 12.1.2019 ob 18.uriBrežice – Krško 19.1.2019 ob 18.uri Brežice – Šentvid Ljubljana
  • 26.1.2019 ob 18.uri Brežice – Dravograd 9.2.2019 ob 18.uri Brežice – Vrani Vransko 

Vabljeni na ogled tekem v Športno dvorano Gimnazije Brežice!
Vstopnine ni!

KK Brežice


Poglejte tudi