Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
23.03.2021
13:04
V soboto, 20. marcam je na Polzeli potekalo državno karate prvenstvo za člane in veterane pod vodstvom Karate zveze Slovenije.

Trener Karate kluba Radeče podprvak karateja v skupini mlajših veteranov

Za Karate klub Radeče se je tekmovanja udeležil radeški trener, Aljoša Kramar, ki je tekmoval v veteranski skupini (mlajši veterani, starosti 35 do 50 let) ter prišel do naziva državnega podprvaka.

Že s prvim odličnim nastopom, ko je dosegel 23,22 točk je prišel do zmage v svoji skupini ter se s tem uvrstil direktno v finalni boj. S svojo naslednjo izbrano kato, je formo le še stopnjeval ter dosegel v drugem krogu 23,40 točke, a žal je moral zaradi majhne razlike v točkah predati zmago svojemu nasprotniku, že večkratnemu in tudi lanskoletnemu prvaku, Igor Semoliču. Zmagovalec v skupini mlajših veteranov je zelo konstruktivno pohvalil nastop radeškega tekmovalca - Aljoše Kramarja kar si štejemo v Karate klubu Radeče v veliko čast in ponos.

Fotogalerija (Foto: Karate klub Radeče):

Aljoša Kramar je v lanskem letu dosegel 3. mesto na državnem karate prvenstvu za mlajše veterane, v letošnjem letu pa je z 2. drugim mestom popolnoma izpolnil svojo obljubo in začrtan cilj, ki ga je nedavno izrazil svojim članom ter s tem dokazal odlično pripravljenost.

Tovrstni rezultat na državnem karate prvenstvu je pokazatelj odličnega dela v Karate klubu Radeče ter izkazuje disciplino, voljo in pravo usmeritev vseh tekmovalcev. V Karate klubu Radeče se naši člani zelo veselijo novih tekmovalnih priložnost, še posebej je navdušenje sedaj še večje po prejetju novega odličja s strani trenerja kluba. Čestitke Aljoši Kramar za velik uspeh v imenu kluba!

Urška Kramar, Tajništvo Karate kluba Radeče

radeče
fotogalerija
borilni športi

Pridružite se nam

Novice iz Posavja