Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
25.09.2019
09:23
Nogometaši v 2. slovenski nogometni ligi bodo z 10. krogom zaključili prvo tretjino prvenstva. Krčani doma igrajo z Beltinci, Brežičani odhajajo na gostovanje v Rogaško Slatino.

Krčani doma z Beltinci

Kapušin: "Smo v seriji zmag, moramo nadaljevati v tem ritmu"

"Čaka nas zelo zahteven nasprotnik. Beltinci ne samo da so neugodni v gosteh, imajo tudi trenerja Karanovića, ki je dolga leta deloval v Krškem. Karanović pozna mentaliteto teh fantov, pozna delovanje kluba in bo svojo ekipo zelo dobro in kvalitetno pripravil na srečanje," ob tem pravi trener Krčanov Iztok Kapušin. Krčani so iz zadnjih treh krogov odnesli vseh devet točk. Kapušin pravi, "da če želimo ostati na vrhu, mormao nadaljevati v tem ritmu. Fantje zelo dobro delajo, so disciplinirani, naloge izvršujejo do potankosti in sem prepričan, da bomo proti Beltincem na visoki ravni in da se bomo veseli zmage."

Mlinar: "Po derbiju smo še dodatno pridobili na samozavesti"

Tilen Mlinar, strelec enega od treh zadetkov z zadnjega domače tekme, opozarja na težko srečanje. "Po derbiju in zmagi v Brežicah smo še dodatno pridobili na samozavesti, nanizali smo nekaj dobrih rezultatov. Beltinci so zahteven nasprotnik, dobro smo se spočili in analizirali nasprotnik in prepričan sem, da bomo odnesli tri točke," je še povedal desni bočni branilec.

Žabec: "Mislim, da bomo odigrali dobro srečanje"

Z dobro pripravo se strinja tudi strelec edinega zadetka na posavskem derbiju. "Smo v dobrem ritmu in mislim, da bomo odigrali dobro srečanje. Vabim vse navijače, da nas podprejo pri še eni zmagi," pa je dodal David Žabec.

NK Krško : Beltinci Klima Tratnjek
Krško, Stadion Matija Gubec, 16:00

Brežičani po potrebne točke

Brežiški nogometaši odhajajo v Rogaško Slatino po še kako pomembne točke. Tokratni gostiteli na drugoligaški lestvici zasedajo zadnje mesto, Brežičani so dve mesti pred njimi in vsaka točka bo še kako prišla prav pred nadaljevanjem prvenstva.

Rogaška : Brežice Terme Čatež
Rogaška Slatina, Športni center, 16:00

(bš)

nk krško
nogomet
nogometni klub brežice

Pridružite se nam