Skip to main content
Torek, 16. april 2024
05.03.2020
14:22
RK Krško pred tekmo s Črnomljem in Celjani
Foto: arhiv ePosavje
Krčane v naslednjih dneh čakati pomembni tekmi, v petek ligaška doma s Črnomljem in naslednjo sredo pokalna z večkratnimi državnimi prvaki, rokometaši Celja Pivovarne Laško.

V petek s Črnomljem, nato v sredo s Celjani

Kaj pravijo v krškem klubu?

KRŠKO In kaj pred zanimivima tekmama pravijo v krškem klubu? "V petek igramo doma z ekipo Črnomlja, tekma bo približno tako zanimiva, kot je bil posavski derbi. Verjamem, da smo boljši od Črnomaljcev in če bomo boljši, se bo pokazalo potem po tekmi," ob tem pove trener Krčanov Ale Kukavica. Sprva je bila tekma predvidena v sobotnem večeru, a so spremenili termin tekme na petek, 6. marca, ob 19.30 uri.

"Tekmi s Celjani bolj rečem nagrada"

"Takoj v sredo imamo tekmo s Celjani. Tej tekmi bolj rečem nagrada za fante, na kateri bodo lahko igrali s takšno ekipo, ki igra Ligo prvakov. Predvsem, da fantje vidijo kakšna je razlika in kaj lahko naredijo proti takšni ekipi," je še povedal Kukavica. Jure Škafar, krožni napadalec, ob tem pravi, da gredo v tekmo proti Črnomlju. "Iz tekme s Celjani pa želimo odnesti največ, kolikor bomo lahko. Predvsem čim težje prodati svojo kožo."

(bš)

rokomet
rokometni klub krško
krško
video

Pridružite se nam