Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
09.09.2019
12:58
Foto: Ansat TV
Krški tenisači so zaključili z nastopi v 1. slovenski teniški ligi. Po četrtkovem porazu v Mariboru so v petek gostovali na Ptuju, v nedeljo pa so na domačih igriščih gostili ekipo ŽTK Maribor.

Krčani zmagali na Ptuju in dvakrat izgubili proti Mariborčanom

Zmaga na Ptuju

V petkovi tekmi 2. kroga so krški tenisači slavili na Ptuju. Prvo zmago je prispeval Borut Puc, Borut Žičkar je moral priznati premoč Žigi Kovačiču, na 1:2 v skupnem seštevku ligaške tekme je povišal Patrick Ofner, tretjo posamično zmago je za Krčane po treh nizih prispeval Benjamin Beliš, prav tako tri nize pa je odigral tudi Matic Sotler, od njega je bil boljši Tin Krstulović. Po igrah posameznikov je bil tako rezultat 2:3 in odločali sta igri dvojic. Dvojica Ofner / Puc je prispevala odločilno četrto točko z zmago proti dvojici Krstulović / Planinšek, Beliš in Kraljič pa sta v drugi tekmi dvojic izgubila proti dvojici Kovačič / Vidovič.

Domači poraz z "železničarji"

Še tretjo tekmo v štirih dneh pa so Krčani nato odigrali v nedeljo, ko so na domačem igrišču gostili ekipo ŽTK Maribor. Štajerci so bili boljši z rezultatom 7:0, med posamezniki sta tri nize odigrala Beliš in Deržič, v tekmi dvojic pa Ofner in Nikolič.

(bš)

teniški klub krško
krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja