Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
24.10.2019
08:29
V nedeljo je v Sežani potekal 1. pokalni karate turnir JKA zveze Slovenije. Tekmovanja se je udeležilo 158 tekmovalcev iz 11 klubov in med njimi tudi Klub borilnih veščin Dren iz Leskovca.

Uspeh leskovških karateistov

V Sežani

Leskovčani so se domov vrnili se z 12 odličji in sicer so zlato v katah osvojili Janez Lekše (mlajši dečki), Klemen Lekše (posebne potrebe), Luka Krajnc (mlajši kadeti), Nina Kerin (mlajše kadetinje) ter Žan Škofljanec (mladinci). Srebrne kolajne so prinesli Nejc Praprotnik (ml. kadeti), Klara Tekavec (starejše kadetinje) in Luka Zekovič (starejši kadeti) ter Žan Škofljanec (člani). Bronasta pa sta bila Luka Skinder (malčki) in Matija Sodec Bogolin (starejši dečki). V borbah pa je bil pri mladincih zopet nepremagljiv Žan Škofljanec.

V Sevnici

V soboto pa je v Sevnici potekal karate turnir Tanin open 19. Na tekmovanju se je pomerilo 148 tekmovalcev iz 11 klubov in med njimi tudi karate klub Dren iz Leskovca. Člani Kluba borilnih veščin Dren iz Leskovca so bili zopet odlični in domov prinesli 7 odličij. Zlato medaljo sta v katah osvojila Aya Vukovič (deklic 06) in Bor Gelb (dečki 06). Drugo mesto v katah sta dosegla Janez Lekše (dečki 08) in Matija Sodec Bogolin (dečki 05), bronasti pa so bili  Črt Gelb (dečki 11), Luka Skinder (dečki 10) in Kaj Vukovič (dečki 08).

KBV Dren Leskovec pri Krškem

borilni športi
fotogalerija
krško
leskovec pri krškem

Pridružite se nam

Zadnje novice