Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
24.12.2019
15:52
Plesni klub Lukec v Zagrebu
Foto: Plesni klub Lukec Krško
Kar 149 plesalcev krškega Lukca se je v nedeljo v Zagreb udeležilo plesnega festivala Zagreb Christmas Ball. Lukci so odlično nastopili, osvojili so 4 zlate, 3 srebrne in 2 bronasti medalji.

Iz Zagreba z devetimi medaljami

ZAGREB

V dopoldanskem delu je nastopila otroška hip hop skupina iz Krškega, ki si je s koreografijo Navy priplesala 1. mesto. Med pionirskimi hip hop formacijami so nastopile kar tri Lukčeve skupine in sicer si je bronasto medaljo priplesala skupna Sweets, za katere je bil to premierni nastop, srebrno medaljo so si priplesali njihovi prijatelji iz Brežic Mars Colony, dominacijo v omenjeni kategoriji pa so z zmago potrdili še plesalci skupine Nameless.

Fotogalerija (Foto: Plesni klub Lukec):

S skupnimi močmi na zmagovalni oder

Lukci so imeli tri formacije med mladinskimi hip hop formacijami in tudi v tej kategoriji so bili plesalci najboljši. Zmago so si priplesali plesalci skupine Madness, drugo mesto je osvojila skupina Xplosion iz PK Lukec Brežice, tretje mesto pa so osvojili krški plesalci skupine Squad 66. Na festivalu so nastopile še modern plesalke in s koreografijo Cringe Love so si priplesale 2. mesto v kategoriji modern male skupine člani. Lukec je imel svoje predstavnike tudi med seniorskimi hip hop skupinami in še eno zmago so priplesali plesalci skupine So what.

Na gala večeru dve skupini

Kot je v navadi za festivale, je zvečer potekal še gala večer, na katerem je nastopilo 10 najboljših točk festivala. Med 171 točkami sta se v gala večer uvrstili tudi dve Lukčevi skupini. 4. mesto so na koncu osvojili plesalci skupine Madness, 9. mesto pa skupina So what

(bš)

plesni klub lukec
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja