Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
18.06.2020
15:18
Po nenavadnem poteku sezone ob prekinitvi vseh aktivnosti, povezanih s koronavirusom, je Nogometni klub Krško vendarle zaključil z letošnjo sezono, in sicer s treningi na igriščih.

"Na odmor vendarle gremo z nogometnimi občutki"

"V sklepnem delu smo odigrali celo nekaj prijateljskih tekem in turnirjev, tako da gremo na odmor z vsaj nekaj malega nogometnimi občutki," pravijo v klubu.

V smislu formalnega zaključka sezone so v četrtek organizirali dogodek za najmlajše nogometaše in nogometašice, ki vadijo v vrtcih in 1. triadi osnovnih šol. "Udeležba je bila odlična, dekleta in fantje pa so prikazali že veliko nogometnega znanja in veščin." V petek pa so sproščeno druženje, z nekaj nogometne igre, organizirali tudi za vse otroke, ki vadijo v ekipah nogometne šole Nogometnega kluba Krško ter njihove starše.

Priprave na novo sezono intenzivno potekajo

Trenutno v klubu potekajo intenzivne priprave na novo sezono 2020/2021, v katero se podajajo še bolj pozitivni, strokovno okrepljeni in pripravljeni na nove izzive. "Člansko ekipo bo še naprej vodil Iztok Kapušin, za vodenje nogometne šole NK Krško, pa se nam je pridružil Boštjan Guček. Boštjan je sicer stari znanec posavskega nogometa, saj prihaja iz okolice Boštanja. Njegovi nogometni začetki segajo v NK Papirničar iz Radeč, v času študija se je pridružil NK Vevčam, potem pa se je usmeril k futsalu. Tu je dosegel tudi vrhunec svoje športne poti, ko je s KMN Sevnico osvojil naslov državnega prvaka in odigral preko 30 tekem za slovensko futsal reprezentanco. Kot diplomant Fakultete za šport s PRO trenersko licenco se je potem podal na trenersko pot, kjer je delal predvsem z mlajšimi selekcijami. Po pogovorih z vodilnimi v NK Krško je prepoznal trenutno situacijo kot svoj novi izziv, kjer bi svoje dosedanje izkušnje in pridobljena znanja združil z vsemi deležniki NK Krško in pomagal pri pisanju novega poglavja kluba."

"Vsem otrokom in staršem želimo lepe in čim bolj brezskrbne prihajajoče počitnice," še dodajajo.

(eP)

krško
nogomet
nk krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja