Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
09.03.2020
08:35
Nova zmaga OD Brestanica
Foto: OD Brestanica
V soboto je v Brestanici potekala članska tekma med ekipama OD Brestanica in ekipo Krim Ljubljana.

Nova zmaga brestaniških odbojkaric

BRESTANICA Domača ekipa se je zbrala v sestavi podajalka Aleksandra Kožar, napadalki Eva Jurečič in Manca Dremelj, korektorka Tina Piltaver, blokerki Lara Gramec in Dženana Tursič, na mestu proste igralke oz. libera je zopet uspešno odigrala Lili Čižmek. Zaigrale so tudi vse rezervne igralke, sicer mlajše, ki igrajo v selekcijah deklic in kadetinj Ema Jeler, Barbara Županc in Živa Žveglič.

Kako je potekala tekma?

Prvi niz je domača ekipa kmalu povedala za razliko in v zaključek niza odšla z razliko nekaj točk. Niz so uspešno pripeljale do konca z 25: 20. V drugem nizu so domačinke nadaljevale v svojem tempu in z učinkovitimi napadi preko prvega tempa oz. penala, kjer sta blesteli ravno najmlajši blokerki in naredili še večjo razliko v nizu in ga dobile z 25:15. V tretjem nizu so uspešno nadaljevale tudi na servisih, kjer si je domača ekipa priigrala veliko razliko, v končnici niza sicer malo popustila, a razlika je bila dovolj velika, da so tudi ob nekaj nezbranosti ob koncu niza prišle do zmage z 25:19 in končnih 3:0 v nizih. Tako se je članska ekipa Kostak Elmont veselila nove domače zmage.

14. marca v Logatcu, dan pozneje na Krvavcu

Sedaj je pred ekipo gostovanje, ko ekipa v soboto, 14. marca, odhaja v Logatec na dopoldansko tekmo, po tekmi pa štiri članice Aleksandra Kožar, Mateja Grilc, Eva Jurečič in Manca Dremelj odhajajo na Krvavec, kjer bodo v nedeljo, 15. marca, igrale na državnem prvenstvu v odbojki na snegu.

(eP)

odbojka
brestanica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja