Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
22.05.2019
09:28
Foto: Blaž Lah
V soboto, 18. maja, je v Mariboru potekal Rolly Dance open, katerega se je udeležilo tudi 72 članov Plesnega kluba Lukec iz Krškega. In nastopili so odlično! Več v nadaljevanju zapisa s fotografijami.

Lukci osvojili številna priznanja

MARIBOR Plesalci so s svojimi nastopi v rednem delu festivala osvojili številna priznanja. Elitno zlato priznanje je prejela hip hop članska formacija Force (plesalci PK Lukec in Plesni Val Celje, zlata priznanja pa hip hop članska mala skupina Writers, hip hop mladinska mala skupina Sleepover, hip hop mladinska formacija Madness, hip hop članska 2 formacija So what z zmago v svoji kategoriji, prav tako z zmago v svoji kategoriji je zlato priznanje osvojila tudi hip hop članska 2 mala skupina Ray, hip hop otroška mala skupina Ribiči ter modern članska mala skupina No more silence. Elitno srebrno priznanje je osvojila modern mladinska solistka Žana Colarič ter hip hop pionirska formacija Hip hop bombice.

Fotogalerija:

WRITERS Na gala večer se je uvrstilo 6 najboljših skupin in formacij in med njimi so sodelovali tudi Lukci. Nastop priplesala skupina Writers v sestavi Maja Koretič Urbanč, Ana Škoberne, Eva Krošelj, Nina Škoberne, Kaja Popelar in Gabriela Sirovica. Plesalke so v gala večeru na koncu osvojile odlično 5. mesto.

FORCE Prav tako je na gala večeru nastopila formacija Force. Skupaj s plesalci iz Celja so v njej zaplesale Maša Tekavčič, Maja Koretič Urbanč, Ana Škoberne, Eva Krošelj ter trenerka Vanesa Krenker. Na koncu so plesalci osvojili 2. mesto in za prvim mesto zaostali zgolj za točko.

(bš)

krško
plesni klub lukec
fotogalerija

Pridružite se nam