Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
16.08.2019
12:08
Foto: arhiv ePosavje
Po tekmah 1. kroga Pokala Slovenije v nogometu je imel namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije spet vleiko dela. Zapisal je pet ukorov, podelil pet tekem prepovedi in napisal kazni.

Petim klubom ukori, ker niso zagotovili reševalnega vozila

Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Bojan Kitel je petim klubom napisal ukore zaradi pomanjkljive organizacije tekme, saj na štadionih niso zagotovili reševalnega vozila. Tako so bili ukora deležni v ŠD Videm pri Ptuju, v NK Brežice 1919, v NK Odranci in v NK Tolmin ter tudi pri NK Grad, kjer so igrali krški nogometaši.

Kranjčani ob 240 evrov in na nasledni tekmi brez dveh nogometašev

S tekme v Brežicah prihajajo tudi ostale kazni. V disciplinskem zapisniku pišejo, da so NK Triglav Kranj zaradi nešportnega vedenja več igralcev, ko so prejeli štiri rumene in dva rdeča kartona, kaznovali z 240 evri, njihova igralca Tilen Mlakar in Žan Roglej pa bosta zaradi izključitve počivala po eno tekmo.

Lukač bo počival dve tekmi

Igralec ekipe Beltinci Klima Tranjek Borut Lukač bo zaradi igranja z roko v čisti situaciji za doseganje zadetka in izključitve počival dve tekmi, zaradi drugega rumenega kartona na tekmi Bravo - Rudar Velenje pa bo eno tekmo počival ljubljanski nogometaš Ovbokha Agboyi.

(bš)

nogomet
nogometni klub brežice
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja