Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
03.02.2020
08:18
Andrej Panadić
Foto: arhiv ePosavje
Nekdanji trener članske ekipe NK Krško Andrej Panadić o delovanju v Krškem v času kopanja grobov, o ponudbah od drugod in Vukušiću kot vrhunskem igralcu.

V Krškem je bilo izvrstno. Vodil sem ga deset tekem, a nam ni manjkalo veliko. Zaradi dela v Krškem sem prejemal ponudbe tudi od drugod, ne le od Rudarja. Ljudje so moj način dela prepoznali za dobrega.

(...)

Ko sem prišel v Krško, sem vedel, da prihajam v težave. Vedel sem, da obstajata dve struji, a sem tudi vedel, da to ni moje delo. Je pa to vplivalo na rezultate. Povzdignili smo se, igrali dober nogomet, a nekajkrat nesrečno izgubili. A sem takrat dobro vedel, da bo Ante (Ante Vukušić, zdajšnji napadalec Olimpije in prvi strelec tekmovanja, op. p.) postal vrhunski igralec. To je bilo le še vprašanje časa. Takrat sem se hotel najprej zbližati z ekipo. Če bi jo sestavil med zimskimi pripravami, bi odstranil še nekatere igralce, ki jih nismo potrebovali. Potem bi imeli več možnosti za obstanek. Žal mi je predvsem za ljudi v Krškem. Lepo so me sprejeli, tako da sem jim rad pomagal. Imeli so težave z licenco, navijači so dvignili roke od kluba, povrhu vsega smo imeli še tisti grob.

Andrej Panadić, nekdanji trener NK Krško, o delovanju na Gubcu, vir: siol.net

nk krško
nogomet

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja