Skip to main content
V Posavju 5.7° C Torek, 23. 2024
09.04.2019
13:01
Foto: OD Brestanica
Na začetku sezone v OD Brestanica niso razmišljali o rezultatih ekipe starejših deklic, ki je letošnjo sezono tekmovala tako v selekciji starejših deklic, kadetinj kot tudi članski ekipi.

Starejše deklice

Ekipo starejših deklic sestavljata še dve nadarjeni igralki male odbojke Lili Čižmek in Lara Gramec, ki skupaj z dve leti starejšimi soigralkami letos pišejo prav posebno zgodbo. Te deklice so se prvi del sezone borile z igranjem sistema, kar jim je povzročalo največ težav, poleg tega so padle v sistem tekmovanj ob sobotah na članskih tekmah in nedeljah na turnirjih deklic in kadetinj.

Vsega je bilo veliko, tako treningov, tekem, novih izzivov, bili so slabši dnevi in zasluženo so prišli tudi boljši dnevi, ko je poplačan ves trud, ki ga celo sezono vlagaš, ko se znanje in ekipni duh poveže v eno in se naredi rezultat, ki ostane, tako kot prijateljstvo izven igrišča in to so te deklice dosegle to sezono.

V svoji skupini v drugem delu sezone so se merile z ekipami Vital Ljubljana II, POK Krško II, Novo mesto II in Calcit Volley III.

Osem zmag na osmih tekmah

Na štirih turnirjih so na osmih tekmah prišle do osmih zmag in sicer brez izgubljenega seta , vse so zmagale z 2:0, kar je svojevrsten dosežek. Zadnjega so dosegle prav Ljubljani, v nedeljo 7. aprila, ko so se še zadnjič letos pomerile v tej kategoriji in sicer z ekipama Vital Ljubljana II in Novo mesto II.

Pred zadnjimi tekmami je bil dogovor jasen in sicer, da ekipa ostane neporažena, kar je jim je tudi uspelo. Čestitke ekipi starejših deklic za sezono 2018/19!

OD Brestanica

krško
odbojka

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja