Skip to main content
V Posavju 5.9° C Četrtek, 25. 2024
04.11.2019
18:15
Beno Kunst in Tim Jambriško v Mariboru
Foto: TD Sokol Brežice
V Mariboru je od 25. do 27. oktobra 2019 potekal že 52. Šalamunov memorial, mednarodno tekmovanje v moški in ženski športni gimnastiki, tekmovanja sta se udeležila tudi najboljša brežiška telovadca.

Nove zmage brežiških Sokolov

MARIBOR Tim Jambriško se je pomeril v kategoriji mladincev in v mnogoboju šestih orodij zasedel nehvaležno 4. mesto. Na sobotnih in nedeljskih finalnih nastopih je Tim nastopil še na posameznih orodjih in na drogu osvojil odlično 3. mesto, na parterju in bradlji je bil 4., na bradlji 5. in na krogih 6.

Beno Kunst, ki je prvič tekmoval kot član, je presegel vsa svoja pričakovanja. V petkovem mnogoboju je zasedel odlično 2. mesto. Z odličnimi nastopi si je priboril še vseh šest finalnih nastopov in prepričljivo zmagal na preskoku, na drogu je bil 2., 3. mesto je zasedel na konju z ročaji in krogih, 4. mesto na bradlji in 5. mesto na parterju.

Pridruži se nam na Facebook strani Šport v Posavju:

Petkov mnogoboj je štel za državno tekmovanje

Petkov mnogoboj pa je štel tudi za državno tekmovanje v absolutni konkurenci, v kateri združijo kategoriji mladincev in članov. Tudi v tem seštevku sta Brežičana blestela in prekosila vso konkurenco. V mnogoboju sta stopila na najvišji stopnički, Beno je zmagal, Tim je bil drugi.

Po posameznih orodjih

Na podlagi rezultatov iz mnogoboja so razglasili še najboljše telovadce po posameznih orodjih. Na konju z ročaji je Beno zasedel 3. mesto, na krogih je bil Tim 3., na preskoku Beno 2., na bradlji sta si Tim in Beno delila 3. mesto, na drogu je Beno zmagal, Tim je bil 3.

(bš)

brežice
gimnastika

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja