Skip to main content
Torek, 16. april 2024
11.11.2020
08:56
Tekme v 2. SNL do nadaljnjega brez gledalcev
Foto: arhiv ePosavje
V letošnjem letu nogometaši v 2. slovenski nogometni ligi (in drugih nižjih ligah) do zime ne bodo več igrali, se pa v športne dvorane vračajo malonogometaši v 1. slovenski futsal ligi.

V 2. slovenski nogometni ligi do zime ne bodo več igrali

Se pa v dvorane vračajo malonogometaši

KRŠKO Na Nogometni zvezi Slovenije so prejšnji teden, po sestanku z drugoligaši, odločili, da v letošnjem letu prekinejo prvenstvo v 2. slovenski nogometni ligi, prav tako pa so s tekmovanji prekinili tudi v vseh ostalih, nižjih, tekmovanjih pod okriljem Nogometne zveze Slovenije (NZS). V ligi so odigrali 12 krogov, Brežičani na lestvici zasedajo 4. mesto, Krčani so na 11. mestu.

Kdo bo igral?

S tekmovanji bodo nadaljevali le v 1. slovenski nogometni ligi, 1. slovenski ženski ligi, 1. slovenski futsal ligi in 1. slovenski ženski futsal ligi. Prvenstvo v zadnje omenjenih dveh ligah se bo nadaljevalo v drugi polovici decembra.

Kdo letos ne bo več igral?

Tako je do nadaljnjega prekinjen Pokal Pivovarne Union, tekme v 2. slovenski nogometni ligi, ženski pokal Slovenije, 3. slovenska nogometna (vzhod in zahod), 1. slovenska mladinska liga, 1. slovenska kadetska liga, 2. slovenska mladinska liga (vzhod in zahod), 2. slovenska kadetska liga (vzhod in zahod), • Mladinski pokal (se za sezono 2020/21 ne odigra), Liga U15 (vzhod in zahod), Liga deklet U17, Liga deklic U15 ter Liga deklic U13.

Ko bodo razmere dopuščale, bodo nadaljevali z drugimi futsal tekmovanji

Bodo pa na NZS, takoj ko bodo dopuščale razmere, nadaljevali s futsal pokalom, 2. slovensko futsal ligo, futsal ligo U19, futsal ligo U17, futsal ligo U15 in futsal ligo U13.

(bš)

nogomet
krško
brežice
nogometni klub brežice
nk krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja