Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
25.04.2019
12:08
V 1. B slovenski rokometni ligi so do konca prvenstva le še trije krogi, krški rokometaši imajo že vedno možnosti za uvrstitev v 1. ligo, v petek ob 19. uri igrajo derbi pod Sremičem!

Derbi za 1. ligo

Krško : Slovenj Gradec, petek, 19:00

V dvorano Šolskega centra Krško - Sevnica v petek prihajajo rokometaši iz Slovenj Gradca, prvouvrščena ekipa na lestvici 1. B slovenske rokometne lige. Korošci imajo pred Izolani točko prednosti ter tri pred Slovanom in Krčani na tretjem in četrtem mestu.

V Rokometnem klubu Krško so tudi pred tokratno tekmo pripravili nagradno igro. Če je na vseh dosedanjih tekmah igra potekala prek naše Facebook strani, bodo tokrat nagradno igro izpeljali med polčasom rokometnega derbija. Kot so sporočili iz kluba, bodo med vsemi vstopnicami izžrebali prejemnico ali prejemnika bogate nagrade, ki jo bo prispevalo podjetje Primo telefonija.

Ljubljančani in Izolani med seboj

Krčanom bi v tekmi s Slovenj Gradcem največ pomenila zmaga in dve točki ter ob tem zmaga Slovana na domačem terenu proti Izoli. Tudi tekma teh dveh nasprotnikov bo v petkovem večeru in z zmago Slovana bi bile tako dva kroga pred koncem štiri ekipe v vsega točki zaostanka.

RK Krško : RK Slovenj Gradec
petek, 19:00, Dvorana ŠC Krško - Sevnica

V petek derbi tudi v Radečah

V petek pa bo še eno zanimivo srečanje, v Radečah bodo namreč gostovali Brežičani. V derbiju za 10. mesto na lestvici imajo petkovi gostitelji dve točki prednosti pred Brežičani, ki bi se z zmago tako izenačili z Radečani.

10. maja še en derbi, tokrat v Brežicah

Po prvomajskih počitnicah pa bo živahno še v Brežicah, v predzanji tekmi prvenstva bodo Brežičani gostili Krčane, tekma bo v petek, 10. maja.

(bš)

krško
rokomet
napovednik

Pridružite se nam