Skip to main content
V Posavju 4.4° C Četrtek, 25. 2024
18.01.2021
07:52
Šola zdravja, vsako jutro ob 7.30
Foto: Šola zdravja
Šola zdravja ni samo za starejše. Lahko se jim pridruži kdorkoli, ne glede na starost.

1000 gibov

Vsako jutro ob 7.30 uri

Res je med našimi člani imamo več starejših oseb kot pa mlajših. Verjetno, ker naše vadbe potekajo v jutranjih urah (med 7.30 in 8. uro), ko se večina delovno aktivnih ljudi odpravlja v službo, otroci pa šolskim obveznostim naproti. Mi smo zelo gostoljubni in po dogovoru z vašimi nadrejenimi pridemo k vam tudi na delovno mesto ter v pol ure skupaj z vami naredimo vaje »1000 gibov«. Že 30 minut gibanja na dan odžene zdravnika stran! Sodelujemo tudi v medgeneracijskih sodelovanjih in hodimo na obiske k otrokom v vrtce in šole.

Včasih pa oni obiščejo nas in vsakič se veselimo takih obiskov, saj je telovaditi z njimi vedno zabavno. Takoj, ko se epidemiološka slika izboljša, nas boste lahko srečali na različnih lokalnih ali nacionalnih prireditvah. Tudi lokacije, na katerih se zbiramo vsako jutro, imamo v bližini vaših domov. Če se ozrete okrog, nas boste sigurno nekje opazili.

Smo vesela druščina, ki telovadi po svojih zmožnostih, saj so vaje »1000 gibov« enostavne in primerne za vse generacije. Verjemite, dan bo takoj lepši, ker ste naredili nekaj koristnega zase! Do takrat, telovadite z nami preko malih zaslonov.

Neda Galijaš

1000 gibov je na ePosavje TV na sporedu vsako jutro ob 7.30 uri.

Naš TV program lahko spremljate pri vseh telekomunikacijskih operaterjih, ki so prisotni v našem okolju:

  • Telemach - programsko mesto 735
  • T2 - programsko mesto 311
  • Telekom - 676 ·
  • A1 - Kombo in starejših paketi – prog. mesto 359 / xplore TV platforma: programsko mesto 327
  • Omrežje d.o.o. – programsko mesto 145

(eP)

krško
brežice
video
sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja