Fotografski natečaj Praznični december v Krškem

Fotografski natečaj Praznični december v Krškem Foto: Kostak d.d.

Družba Kostak d.d. je te dni razpisala fotografski natečaj z naslovom Praznični december v Krškem, ki je namenjen vsem, ki se s fotografijo ukvarjajo ljubiteljsko ali pa se želijo preizkusiti v tovrstnem ustvarjanju.

Odsev utrinkov mesta Krško v prazničnem času

Kot so zapisali v sporočilu, je tema natečaja Odsev utrinkov mesta Krško v prazničnem času, "motive si avtorji izberejo po lastni presoji, posnetki morajo biti ustvarjeni v decembru 2018 v občini Krško. Fotografije so lahko črno-bele ali barvne, posnetki pa dnevni ali nočni," dodajajo v sporočilu. 

Rok za oddajo fotografij je 15. januar 2019

Rok oddaje fotografij je 15. januar 2019, poslane fotografije bo pregledala in izbrala za razstavo tri članska žirija v sestavi Nina Sotelšek, umetnostna zgodovinarka, fotografinja (Mestni muzej Krško), Jožica Mikek Veber (Društvo ljubiteljev fotografije Krško), Branko Benčin, fotograf (Društvo ljubiteljev fotografije Krško) in predstavnik družbe Kostak. Vsa pravila o sodelovanju so sicer objavili na spletni strani družbe Kostak d.d. - Fotografski natečaj Praznični december v Krškem.

(bš)


Poglejte tudi