Skip to main content
V Posavju 7° C Ponedeljek, 27. marec 2023
25.12.2020
10:16
Audi Q3 Sportback
Foto: Gordana Keller
Audi je tudi v liniji Q3 ponudil Sportback različico. Pri Avtohiši Berus so nam pripravili novega Q3 Sportbacka 35 TDI v opremi S- line.

Audi Q3 Sportback 35 TDI S line

Kako se obnaša v vožnji?

KRŠKO Audi Q3 Sportback 35 TDI S line ima za razliko od klasičnega Q3 bolj kupejevsko linijo. Celoten avtomobil ima zelo agresiven izgled. Spredaj ga krasi velika maska, obrobljena s srebrnim okvirjem, Full LED žarometi in izrazit odbijač. Spredaj je tudi njegov izvor dinamičnosti. V našem primeru je bil to 110 kW (150 KM) turbo dizel. Omislite si lahko tudi močnejše agregate, 230-konjskega 45 TFSI in 200-konjskega 40 TDI. Testni je moč na cesto prenašal preko 7-stopenjskega avtomatskega menjalnika S-tronik na sprednja kolesa.

Fotogalerija (Foto: Gordana Keller):

Zunanjost in notranjost

Športna linija se zliva preko boka do zadnjega dela kjer se preko strešnega spojlerja linija spusti po kratkem pokrovu prtljažnika na zadnje LED luči in atraktiven odbijač s športnim pridihom. Tudi notranjost Audija Q3 Sportback je na ravni premijskega razreda in pravi avtomobil za udobne dolge poti ob zelo zmerni porabi. Več o novem Q3 Sportbacku si poglejte na našem portalu https://www.lynx-adrenaline.com/

Tekst: Toni Glušič

mobilnost
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja