Skip to main content
V Posavju 9.7° C Sreda, 22. marec 2023
24.12.2020
16:14
Bogat praznični program na ePosavje TV
Grafika: ePosavje.com
V četrtek na ePosavje TV začenjamo z bogatim prazničnim programom. Kaj vse in kdaj bo na sporedu? Vabljeni k branju v nadaljevanju novice in k ogledu na televiziji.

Bogat praznični program na ePosavje TV

KRŠKO Na posavski televiziji ePosavje TV smo v teh dneh začeli s predvajanjem zanimivih prazničnih vsebin. V našem programu lahko že najdete božično-novoletnoverzijo glasbene oddaje Žurka, med oddajami boste našli tudi praznična voščila treh posavskih županov in posavskih gospodarskih družb, ki čestitajo in želijo dobre želje tudi v letu 2021.

Četrtek

20:00 - Leto velikega spoznanja, pogovor s p. Jožetom Roblekom, DJ

Na božični večer bomo v četrtek ob 20. uri predvajali pogovor s patrom Jožetom Roblekom, DJ o letu velikega spoznanja. Na spletu bomo objavili daljšo verzijo pogovora, z meditacijo pred pogovorom.

23:00 Polnočnica iz cerkve sv. Ruperta na Vidmu

Ob 23. uri bomo prenašali polnočnico iz cerkve sv. Ruperta na Vidmu v Krškem. Povejte vsem, ki bi jih ta informacija utegnila zanimati!

Petek

10:30 - Otroška igrana predstava JA, PA JE

V petek, 25. decembra, ob 10.30 uri bomo na ePosavje TV zavrteli gledališko igro članov Kulturnega društva Leskovec pri Krškem z naslovom JA, PA JE. Kot je zapisala režiserka Mirjana Marinčič, je JA, PA JE gledališka igra za male in velike, ki še verjameja v dedka Mraza Lili in Liza rišeta risbici za Dedka Mraza, ko ju zmotita mulca, ki trdita, da Dedka Mraza ni. Prepi med otrokoma in mulcema v bistvu vodi v iskanju odgovorov, s katerimi se srečujemo vsi v času svojega odraščanja. Iskanje odgovora na vprašanje o Dedku Mrazu se razvije v pravo pustolovščino, i nas poučno in hudomušno sprehodi po Sloveniji. Ponovitve predstave bodo še v petek ob 16.30 uri, v soboto ob 10.30 in v nedeljo ob 16.15 uri.

12:30 - Potopisno predavanje Ane Nađ in Jerneja Bička

Ob 12.30 uri bomo v sodelovanju z Mladinskim centrom Krško predvajali skoraj enourno potopisno predavanje Ane Nađ in Jerneja Bička, ki sta še pred epidemijo prepotovala lep kos naše zemeljske oble.

Sobota

18:00 - Dnevi svetlobe in upanja

V soboto, 26. decembra, praznujemo dan samostojnosti in enotnosti. V dokumentarnem filmu Dnevi svetlobe in upanja smo se s številnimi posavskimi sogovorniki pogovarjali o dogodkih pred točno 30 leti, ko je Slovenija stopila na nove poti. Sodelovali bodo Ernest Breznikar, Marija Gričar, Vida BanDanilo Siter, Goran Rovan, Jože Grajžl, Ivan Mirt, Simfonični orkester Glasbene šole Krško ter učenci OŠ Raka. Ob prazniku bosta čestitala tudi predsednik Državnega zbora Republike Slovenije Igor Zorčič in župan občine Krško mag. Miran Stanko.

Vsako jutro telovadba, v torek v oddaji Posavski tednik pregled leta

Telovadba vsako jutro ob 7:30

Ob vseh navedenih vsebinah pa nikar ne pozabite na jutranjo telovadbo, vsako jutro ob 7:30 telovadimo z društvom Šola zdravja Posavje in njihovi metodi 1000 gibov. Prižigite televizor, obujte copate, lahko ste tudi v pižami, telovadite z nami!

Tinčk pride v nedeljo ob 13. uri

V nedeljo ob 12. uri bo na sporedu ponovitev oddaje Radeški utrinki, uro pozneje pa se bo z novimi pobožičnimi domislicami oglasil Martin Tine Tinčk v novi oddaji Meh za smeh.

V torek pregled leta v Posavju

Skoraj pa že končano leto bodo obeležili tudi v osrednji informativni oddaji na ePosavje TV, v oddaji Posavski tednik bomo v torek ob 20. uri pogledali v dogodke in dosežke leta 2020. 

Kje vse lahko spremljate ePosavje TV?

Naš TV program lahko spremljate pri vseh telekomunikacijskih operaterjih, ki so prisotni v našem okolju:

  • Telemach - programsko mesto 735
  • T2 - programsko mesto 311
  • Telekom - 676 ·
  • A1 - Kombo in starejših paketi – prog. mesto 359 / xplore TV platforma: programsko mesto 327
  • Omrežje d.o.o. – programsko mesto 145

(bš)

video
eposavje tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja