Skip to main content
V Posavju 1° C Sobota, 18. januar 2020
27.07.2019
10:40
Grafika: ePosavje
V poletni akciji ePosavje.com - Gremo na počitnice, smo pri nas gostili MEGADOM Krško.

Gremo na počitnice

Ker nam je poletje končno v teh dneh postreglo tudi s pravimi temperaturami, je Megadom Krško Simoni Grubič podaril bazen, da se bo v teh toplih dneh hladila kar lepo doma.

Vse, kar potrebujete za gradnjo in opremo vašega doma

Megadom ima vse, kar potrebujete za gradnjo in opremo vašega doma. Na njihovih policah pa v tem letnem času najdete tudi vrtno opremo – za užitke v domači senci. Stranke se v njihovo trgovino rade vračajo zaradi posebnega razloga – njihovih prijaznih zaposlenih.

In mega ekipe smo se na počitnicah zelo razveselili tudi mi na ePosavje.com.

S toplim poletjem vas vabimo, da počitnice preživite z nami. Za vas smo pripravili poslovno priložnost, ki je zabavna in lahkotna kot poletje. Gremo na počitnice!

Gremo na počitnice

Prinaša vam donos, ki je odvisen od zgodbe, ki jo skupaj z vami naredimo mi. Oglaševanje je pomembna komunikacija, saj gre za odnos z vašimi strankami. Njegova prednost pa ni le pospešitev prodaje temveč opozorilo za vaše stranke, da so vam pomembne povsod. S tem pa svojim strankam izkazujete pozornost in spoštovanje.

Oglaševalska akcija na ePosavje.com

Zelo pomembo je vedeti, da takšen način oglaševanja ponuja živ odnos z ljudmi. Nudi priložnost za odnose. Ljudje namreč reklamiranje še vedno zelo prevečkrat razumejo kot zavajanje. Pri naši akciji oglaševanja gre za stik in občutek, ki gradi medsebojno zaupanje tako med poslovnimi partnerji kot tudi strankami.

Obiščite nas v Qlandiji Krško

Obiščite nas v Qlandiji Krško, v naročniškem centru Ansat, in za Vas bomo pripravili vašo posebno ponudbo oglaševanja. In ne pozabite. Digitalni marketing je trenutno najhitreje se razvijajoče področje marketinga v svetu. Ena od njegovih pomembnih prednosti je merljivost.

Gremo na počitnice

V akciji Gremo na počitnice ohranjamo osebni stik s strankami, saj se zavedamo, da ga socialna omrežja in e-pošta, telefoni in televizija ne nadomestijo.

Sergeja Bogovič

email: marketing@ansat.si
telefon: +386 7 870 01 80

Nagrajenka naše nagradne igre Gremo na počitnice z Megadomom:

OGLASNO SPOROČILO

krško
gremo na počitnice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja