Skip to main content
V Posavju 2.8° C Torek, 2. marec 2021
08.06.2020
14:04
Nova Ford Puma
Foto: Gordana Keller
Dobrih dvajset let nazaj so pri Fordu rjoveli z Pumo in večjim Cougar-jem. Letos pa je Ford predstavil novo mačko s starim imenom.

Nova Ford Puma

Nova Puma letnik 2020 je popolnoma nov avtomobil, ki s staro deli zgolj ime. Pri Avtohiši Čepin v Vojniku nas je čakala popolnoma nova Puma. Obarvana v Deserd Island Blue barvo in odlično opremljena v opremi ST-Line X. Tudi motorizirana je bila kar se da dobro. Testna je imela 114 kW (155 KM) hybridne moči. Je namreč blagi hybrid, kar pomeni, da elektromotor zgolj pomaga bencinskemu motorju in baterije se polnijo samo med vožnjo.

Oba motorja skupaj, avtomobilu omogočata odločno speljevanje, korektne potovalne hitrosti in ugodno porabo. Ker je Suv oblike je vstopanje in iztopanje udobno. Udobna in razkošno izdelana je tudi notranjost. Odeta je v usnje, imitacijo karbona in kvalitetno plastiko. Tudi varnostnih elektronskih pomagal je več kot dovolj. Povezljiv je z vsemi novejšimi smart telefoni. Zelo navduši tudi kvaliteten glasbeni sistem Bang & Olufsen.

Fotogalerija (Foto: Gordana Keller):

Glede na velikost avta se spredaj odlično sedi, zadaj pa je ob izredno velikem vozniku malo manj prostora za noge. Višine za glavo je tudi zadaj dovolj. V prtljažniku pa ima pravo skrivališče. Skratka uporaben in simpatičen avtomobil s sodobno tehnologijo. Ostalo o popolnoma novem Fordu Pumi si poglejte na https://www.lynx-adrenaline.com/.

Tekst: Toni Glušič
Foto: Gordana Keller

krško
mobilnost
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja