Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
28.09.2020
10:41
Nissan Juke 1.0 DIG-T N-DESIGN
Foto: Gordana Keller
Nissan Juka že leta težko spregledaš, je pač poseben. Sedaj pa je tovarna pripravila novega Juka. Slog in avantgardo je povzel po starem, a ostalo je popolnoma novo.

Nissan Juke 1.0 DIG-T N-DESIGN

Meni je za razliko od starega novi Juke zelo všečen. Pri TPV Avto so nam pripravili Juka v Biserno beli barvi s črno streho. Vrhunsko je bil opremljen z opremo N-DESIGN ter par dodatki, kar je pomenilo delno usnje, 8 inčni multimedijski zaslon, 19-palčna Alu platišča, kamera, aktivni tempomat, dizajnerski LED sprednji žarometi in še cela paleta sistemov za varnost in udobje.

V novem modelu je na voljo en motor in dva različna menjalnika. Motor je 999-kubični turbo bencinar z 86 kW (117 KM). Moč se prenaša preko šeststopenjskega ročnega ali sedemstopenjskega avtomatskega menjalnika na sprednja kolesa. Motor je kos svoji nalogi, vendar bi zasnova novega Juka z lahkoto prenesla bolj strupeno različico.

Fotogalerija (Foto: Gordana Keller):

Podvozje novega modela v kombinaciji z 19-palčnimi kolesi je pravi recept za res živahno vožnjo. Novi Nissan Juke so njegovi snovalci dobro našminkali, avantgardna zunanjost, atraktivna notranjost in dobre vozne lastnosti so lahko odličen razlog za nakup. Več o Juku pa na našem spletnem časopisu https://www.lynx-adrenaline.com/.

Toni Glušič

mobilnost
fotogalerija
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja