Skip to main content
V Posavju 9.1° C Sreda, 22. marec 2023
09.06.2022
21:40
10 let ePosavje TV
Foto: Boštjan Colarič
Sašo Hribar, Tilen Artač in Jure Mastnak ter ura in pol smeha v polni dvorani Kulturnega doma Krško. In praznovanje 10-letnice ePosavje TV, kot smo ga lahko le želeli. Hvala vsem za obisk.

Praznovanje 10. rojstnega dne ePosavje TV

KRŠKO Kako obeležiti 10. rojstni dan edine posavske televizije ePosavje TV? Kdo je ta, ki ima za povedati kaj pravega in ki lahko nasmeji domačine? S takšnimi in podobnimi vprašanji smo se srečevali v mesecih in tednih pred 8. junijem. In našli odgovor. Sašo Hribar s svojo ekipo Radia GaGa, priljubljene petkove radijske oddaje na prvem programu Radia Slovenije. S Tilnom Artačem in Juretom Mastnakom. Tombola!

Fotogalerija (Foto: Boštjan Colarič):

Od Ceste 4. julija prek Žižka do Artačeve diplomske naloge

Na dan prireditve so pošle vse rezervirane vstopnice, v veliko dvorano Kulturnega doma Krško so dodali še eno vrsto dodatnih stolov, dvorana se je napolnila z občinstvom in ni trajalo dolgo, ko jo je napolnil še smeh. V uvodnem delu je Sašo Hribar v enem zamahu opravil s stanovanjskim blokom čez cesto dvorane in o "Zdolih", kjer je preživel svoja otroška leta. Občinstvu in ePosavje TV je nato (z glasom Jureta Mastnaka) kot prvi voščil ljubljanski župan Zoran Janković in napovedal razširitev avtobusnih linij Ljubljanskega potniškega prometa vse do Krškega. V svojem tisoč in enem liku pa je za zaključek večera poskrbel še Tilen Artač.

Hvala, ker ste praznovali z nami

Na odru so z nami proslavljali Slavoj Žižek, Srečko Katanec, Zoran Predin, Svetlana Makarovič, Branko Grims, Robert Golob, Marcel Štefančič, motorka in Artačeva diplomska naloga, policijski pes na ketni, pa Pero Lovšin, Jože Potrebuješ s Čuki in še kdo. Hvala vsem, ker ste praznovali z nami.

eposavje tv
eposavje
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi