Skip to main content
V Posavju 19.6° C Četrtek, 13. avgust 2020
02.08.2019
09:44
Rebel Krško
REBEL je s svojo SKINY ponudbo navdušila tako ženske kot moške v Posavju. Mlada in izkušena ekipa jih je v tem poletju oblekla v čudovite kopalke in zadovoljne poslala na dopust.

Ker se v trgovini REBEL zavedajo, da je kupec tisti, ki odloča kdo je dober in kdo ne, se nenehno kupcu prilagajajo in izobražujejo. Njihovi cilj stalna rast, jim omogoča, da svoje prodajne mreže ves čas širijo in kupca zadovoljujejo s številnimi blagovnimi znamkami.


Trgovina REBEL že od samega začetka ponuja izdelke, ki so blizu mladim in generacijam, ki je vedno mlada po srcu. Znani so po prodaji spodnjega perila, nogavic, konfekcije in ostalih modnih dodatkov. Na njihovih policah izbirate med blagovnimi znamkami kot so Skiny, Huber, Falke, Jockey Espirit in mnogimi drugimi. Oči vas ne bodo pustile mimo Desiguala, Benettona, Salse, Cecila in Street one.

REBEL trgovina v Krškem

REBEL trgovina v Krškem se nahaja na Ulici 11. novembra 53, v Novem metu pa jih najdete na naslovu Otoška cesta 5, Qlandija Novo mesto.

Kje nas najdete? https://www.rebel.si/trgovine/


Na spletni strani www.rebel.si imate do odprodaje zalog kopalke znižane celo do -60%. Sodelujete pa lahko tudi v FB nagradni igri in kopalke z malo sreče po vaši lastni izbiri iz trgovine REBEL v Krškem ali Novem mestu bodo vaše.

OGLASNO SPOROČILO

oglasna novica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja